Zorana Pavić o zdravlju, čuvenom dolaru za sreću i Banetu Vidakoviću: Svako ima pravo da sa svojim životom radi šta hoće!

03.02.2021

22:53

0

Pevačica je prijatelju i glumcu pružila veliku podršku, nakon što je priznao krivicu i nagodio se sa sudom

Zorana Pavić o zdravlju, čuvenom dolaru za sreću i Banetu Vidakoviću: Svako ima pravo da sa svojim životom radi šta hoće!
Copyright Zorana Pavić ATAImages/Antonio Ahel

Zorana Pavić u razgovoru s domaćim medijima pružila je podršku glumcu i prijatelju Banetu Vidakoviću, koji je pre svega nekoliko nedelja priznao krivicu i nagodio se sa sudom, pošto je kod njega pronađena izvesna količina nedozvoljenih supstanci. Pevačica se, takođe, osvrnula i na svoje zdravstvene probleme, te gubitak kilograma, kao i na objavu kojom je privukla veliku pažnju javnosti, a tiče se „dolara za sreću na finansijskom polju”.

Pročitajte još:

– On (Bane Vidaković) je moj drug, ali i glumčina. Sarađivala sam s njim, potpuno je svoj i autentičan. Svako sa svojim životom ima pravo da radi šta hoće, bitno da ne ugrožava druge. Ja njega zovem Garfild, mislim da i ko ga ne zna, nije pomislio da je ono kako su ga nazvali, ostalo je njegova privatna stvar – ispričala je Zorana, prenosi „Alo”, pa na temu mršavljenja otkrila ko su joj bili najveći saveznici u borbi protiv viška kilograma.

– Pišu mi uglavnom žene, da im dam savet. Ja sam ujedinila više stvari. Rigorozna varijanta me koštala zdravlja, 12 dana nisam jela, koristila sam neke sirupe. Bilo mi je jako bitno da izgledam kako sam želela, to mi je pošlo za rukom, ali mi je bilo narušeno zdravlje. Promenila sam svoj način života. Imala sam hormonski poremećaj, ali se sve dovelo u red. Sada sam ona stara – nova.

Po pitanju objave u kojoj je istakla da „jedan dolar u novčaniku donosi sreću”, izjavila je:

– Imam taj jedan dolar, ali malo li je? Ja sam se našalila, a to je izazvalo lepu reakciju, mnogi su se prepoznali u tome.

– Kada je u pitanju moja branša, ne radi se nigde. Živimo od vazduha – zaključila je pevačica.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike