Preminuo prvi pobednik "Nikad nije kasno": Kale Dijamant pronađen mrtav u stanu

05.02.2021

12:06

0

Pevač narodne muzike poslednje dane proveo je u Dizeldorfu

Preminuo prvi pobednik "Nikad nije kasno": Kale Dijamant pronađen mrtav u stanu
Copyright Youtube printscreen/ Nikad nije kasno

Pobednik prve sezone popularnog šoua “Nikad nije kasno”, Stanoje Stanović, poznatiji pod nadimkom Kale Dijamant, premunuo je noćas u 54. godini.

Pevač je pronađen u svom stanu u Nemačkoj, a prema prvim informacijama Kale je preminuo od posledica srčanog udara.

Poslednje dane života proveo je u Dizeldorfu i nije bilo naznaka da mu je ugroženo zdravstveno stanje. Ali kako se prethodna dva dana nije javljao na telefon, njegova porodica sinoć je obila stan i mogla je samo da konstatuje smrt.
– Preminuo je naš i vaš kralj narodne muzike. Ostaješ zauvek u našem srcu, za nas si i dalje živ. Najbolji oče, najbolji deda i najveća naša zvezdo, počivaj u miru. Vole te tvoj ćerke, žena i unuci – stoji u objavi porodice Stanović na njegovom zvaničnom Fejsbuk profilu.

– Nisam mogao da verujem da sam dobio prvo mesto po odluci stručnog žirija. Blagoje, kako ja zovem Žiku Jakšića, mi je rekao: “Kale, idemo.” Ja ga pitam: “Gde idemo, Žiko?”. A Jakšić mi kaže: “Ti si pobednik”. Ja mu kažem: “Žiko, ne razumem te”. Poveli su me tamo, nisam mogao da izrealizujem to da sam pobedio. Kada sam stigao u studio, shvatio sam da sam dobio tu nagradu. Bio sam uzrujan, fantastičan je osećaj i takav osećaj treba doživeti i treba osetiti to – izjavio je Kale za Grand.

Termin sahrane biće naknadno objavljen.

Kale Dijamant rođen je u Obrenovcu. Ljubav prema muzici pokazao je od najranijeg detinjstva, a osamdesetih godina počeo je radi po beogradskim klubovima i splavovima. Često je isticao kako je njegov put bio trnovit, a nakon Beograda i Beča, rešio je da svoju sreću okuša i u Nemačkoj, pa se 1991. godine preselio se Dizeldorf, gde je pokušao da izgradi karijeru.

pročitajte još

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike