"Crvena jabuka" nastupa u Beogradu, Žera se raduje: Širićemo ljubav i emociju

05.02.2021

13:52 >> 14:37

0

Koncert pod nazivom Nekako s proljeća biće organizovan 8. marta

"Crvena jabuka" nastupa u Beogradu, Žera se raduje: Širićemo ljubav i emociju
Copyright Foto: Samir Geko

Grupa “Crvena jabuka” nastupiće pred beogradskom publikom 8. marta u Kombank dvorani.

Dražen Žerić Žera je s bendom poslednji put u srpskoj prestonici nastupao pre dve godine, a sada će, osim populanih starih hitova, pevati i pesme sa novog albuma “Tvrđava”, koji su objavili u novembru prošle godine. Tako će u duhu njihovog čuvenog hita i pod istoimenim nazivom „Nekako s proljeća“ koncertom ujedno biti obeležen internacionalni praznik – Dan žena.

Žera će publici u akustičnom, ali i gitarskom rokenrol maniru, odsvirati sve do jednog poznatog hita iz svog opusa. Ipak, zbog specifične epidemiološke situacije, frontmen “Crvene jabuke” je poručio da jedva čeka da vidi publiku, ali i dao savet.

– Sa nestrpljenjem očekujemo ponovni susret sa beogradskom publikom. Želim da u ovim vremenima pokušamo da bar na tren zaboravimo na ovu pošast zvanu korona, koja nas je izolovala i udaljila jedne od drugih. Da nekako s proleća, kako smo i nazvali koncert, pokušamo ponovo, ovog puta 8. marta, na dan posvećen ženama (uz preporuke za obaveznu distancu i poštovanje propisanih mera), da uživate sa vašim dragim bićem uz pesme “Crvene jabuke”. Potrudićemo se da to veče bude posebno, da širimo ljubav, emociju i ništa drugo – ističe dobro poznati vokal.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike