Jelisaveta Orašanin u prvoj šetnji sa sinom! Glumica oduševila fantastičnom linijom nakon drugog porođaja

05.02.2021

15:59 >> 18:35

0

Autor: D. Božović

Supruga Miloša Teodosića, Jelisaveta uživala je u šetnji sa naslednikom Bogdanom, što je i obelodanila na Instagramu

Jelisaveta Orašanin u prvoj šetnji sa sinom! Glumica oduševila fantastičnom linijom nakon drugog porođaja
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Jelisaveta Orašanin porodila se 8. januara i na svet donela dečaka Bogdana. Nakon četiri dana supruga košarkaša Miloša Teodosića napustila je porodilište i naslednika odvela u topli porodični dom.

Maleni Bogdan će uskoro napuniti mesec dana, a njegova mama Jelisaveta ga je već prošetala prirodom u kolicima. Glumica je sa pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelila fotografiju iz šetnje, a ono što je svima zapalo za oko jeste njena fantastična linija koju ima nakon drugog porođaja.

Ponosna mama je pozirala sa osmehom na licu, te je evidentno da uživa u majčinstvu. Podsetimo, Jelisaveta i Teodosić imaju već ćerku Petru koja se sigurno obradovala malom bratu.

Pročitajte još

Glumica je u drugom stanju ostala baš tokom pandemije koronavirusa, zbog čega je naročito morala da vodi računa o trudnoći i pridržavala se svih propisanih mera.

– I dalje me je strah malo. Prvih mesec dana sam bila kod kuće, a onda sledeća dva na Divčibarama. I dalje nosim masku kada sam napolju, a rukavice kada idem do prodavnice. Držim ostojanje, ne pozdravljam se sa ljudima. Pozdravljam se laktom. Trudim se da štitim prvenstveno sebe, a onda i moje bližnje – oca i majku koji su stariji. Samim tim treba da budemo savesniji prema sebi i drugima – rekla je Jelisaveta u intervjuu za Stori.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike