Poznati se oglasili posle Zoraninog piznanja da ljubimcu daje tablete za smirenje da bi manje lajao: Što ga ima ako joj smeta?!

06.02.2021

12:36 >> 12:56

0

Oko nove blogerkine izjave podigla se ogromna prašina u javnosti, pa tako i među poznatima, koji su otvoreno izrazili šok kada su saznali za njen neobičan p

Poznati se oglasili posle Zoraninog piznanja da ljubimcu daje tablete za smirenje da bi manje lajao: Što ga ima ako joj smeta?!
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, u najnovijem videu na Jutjub kanalu ispričala je kako svom pomerancu Aspenu daje tablete za smirenje na biljnoj bazi kada mnogo laje. Ovaj njen potez podigao je ogromnu prašinu, a i pojedine poznate ličnosti oštro su je osudile, pitajući se zašto ima psa ukoliko joj smeta – kao, na primer, Lepa Lukić:

– Ne znam ko je ta osoba, ali normalna definitivno nije! Ja moju mačku obožavam i brinem o njoj, čak sam je u testament stavila – rekla je pevačica za „Kurir”, pa nastavila: Treba oduzeti životinje pojedincima, svakakvih ludaka ima. Što ima kuče ako joj smeta?!

Pročitajte još:

Čuvena blogerka i influenserka šokirala je, inače, sledećom izjavom:

– Ušla sam u neki pet šop i našla sam ovo – „Just relax”. Biljne tablete… Mislim, nisu to tablete za smirenje, ali kao, da se pas malo umiri. Sinoć mi je bio veterinar i pitala sam koliko da mu dajem, jer piše da ide pola tablete na psa koji ima ispod 12 kilograma. Aspen, mučenik, nema ni kilogram. Tako da mi je veterinar rekao da mu dam bukvalno malo, kad stvarno poludi – na šta je odreagovala i Eva Ras.

– Ja sam seljanka i volim velike pse i kad laju. Ne znam kakav je to pas, ali kad sretnem male pse uvek se pitam da li su na baterije. Verujem da ona to više priča da bi bila zanimljiva javnosti – prokomentarisala je glumica.

Njen kolega Dušan Kaličanin bio je veoma oštar, poručivši da „oni koji nisu svesni svoje gluposti treba da piju nešto za smirenje”.

– Životinje nisu aksesoar. Životinje nisu moda. Ljubav je reč iza koje mnogi kriju svoju prazninu i slabost. Oni koji nisu svesni svoje gluposti treba da piju nešto za smirenje – rekao je gorepomenutom listu Dušan.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike