Nataša Aksentijević o suprugu Dušanu: Ponosna sam što sam baš njega izabrala za životnog saputnika! (FOTO)

06.02.2021

15:11 >> 15:02

0

Voditeljka mu je u okviru jedne od svojih objava javno uputila emotivnu poruku, kojom je javnosti ujedno i objasnila kakav je on u stvari čovek

Nataša Aksentijević o suprugu Dušanu: Ponosna sam što sam baš njega izabrala za životnog saputnika! (FOTO)
Copyright Nataša Aksentijević Printscreen Ženska TV

Nataša Aksentijević već dugi niz godina uživa u braku sa suprugom Dušanom. On se u javnosti, pak, pojavljuje veoma retko, ali to nju ne zaustavlja da ga hvali na sva zvona i spominje, kao i da objavljuje na Instagramu kako njegove, tako i zajedničke fotorgrafije. Kraj jedne od takvih, sada je oduševila pošto je objasnila kakav je čovek njen životni saputnik, ističući koliko je i na samu sebe ponosna što je baš njemu „dodelila tu ulogu”.

– Ništa nemojte da brinete, ume i on da mi „skače po živcima”. Nekad toliko glasno objašnjavamo jedno drugom ko nije u pravu. Ima trenutaka kad samo klima glavom. Ali pogledajte koja energija, ljubav i dobrota „šibaju” iz njega. Nikada nisam upoznala osobu koja se toliko raduje. Svemu. Životu, uspesima tuđim više od onih koji su uspeli. Nekako sam ponosna i na sebe što sam baš njega izabrala za životnog saputnika. „Duki car” nije nezaslužen nadimak – poručila je voditeljka uz fotografiju svog supruga, pa pobrala sve simpatije svoje publike na pomenutoj društvenoj mreži.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike