Joksimović i Lukas primili vakcinu protiv koronavirusa! Željko pokazao koliki mu je indeks na antitela (FOTO)

01.03.2021

21:29 >> 23:37

0

Autor: D. Božović

Aca je istakao da se on odlično oseća nakon vakcinacije, a njegovo mišljenje deli i Joksimović

Joksimović i Lukas primili vakcinu protiv koronavirusa! Željko pokazao koliki mu je indeks na antitela (FOTO)
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Mesecima unazad radilo se na pronalasku vakcine koja će nam omogući imunitet protiv koronavirusa. Mnoge javne ličnosti morale su da naprave pauzu u karijeri, te im je ova vakcina preko potrebna za rad i susret sa publikom.

Aca Lukas jedan je od mnogih poznatih ličnosti koji je primio vakcinu i kako kaže, jedva čeka da se vrati normalnom životu i poslu:

– Danas sam otišao na „Torlak” da primim vakcinu i sve je prošlo kako treba. Odlučio sam se za kinesku, nisam ni osetio ubod. Odmah sam nastavio normalno da se ponašam, završavao sam ceo dan neke obaveze po gradu. Sve je u redu, treba da se vakcinišemo svi da bi ovaj haos što pre prošao – rekao je Lukas za Republiku.

Među prvim građanima, vakcinu protiv koronavirusa primio je i Željko Joksimović, koji je nakon izvesnog vremenskog perioda uradio je test na antitela, a rezultate istog je podelio sa pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

Joksimović je pokazao da mu je nakon vakcinacije indeks na atitela 12,82, dok u graničniku stoji da je ispod 1,00 negativan, a iznad 1,00 pozitivan. Ovaj rezultat pokazuje da Joksimović ima antitela i da je određeni period zaštićen od korona virusa.

Printscreen Instagram/zzeljko

– Znači, vakcina! – napisao je Željko u opisu fotografije, i time pokazao svima da i on ima antitela, baš kao i oni koji su preležali koronu, i to, zahvaljujući vakcini.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike