Pevačica Šer pokazala humanost na delu: Pomogla u spašavanju "najusamljenijeg slona"

01.12.2020

20:24

0

Nakon višegodišnjeg lobiranja grupa za prava životinja i aktivista, životinja je dobila novi dom

Pevačica Šer pokazala humanost na delu: Pomogla u spašavanju "najusamljenijeg slona"
Copyright Pevačica Šer, Foto: Profimedia

Američka pevačica Šer pokazala je svoju humanost na delu i pomogla “najusamljenijem slonu na svetu” da započne novi život.

Naime, slona star više od tri decenije, poreklom sa Šri Lanke, spašen je iz mračnih uslova u kojima se godinama nalazio u pakistanskom zoološkom vrtu. Jako loše saznje izmučene životinje je izazvalo globalnu želju da mu se pomogne, a “galamu” su posebno podigla društva za zaštitu životinja koje su pokrenule kampanju da ga spasu.

Njihov cilj je podržala i pevačica Šer, koja je sve saznala preko društvenih mreža, a zatim je otputovala na drugi kraj sveta. Slon Kavan se sada nalazi na sigurnom, u specijalizovanom utočištu u Kambodži.

US pop singer Cher poses in front of the crate containing Kaavan the Asian elephant upon his arrival in Cambodia from Pakistan at Siem Reap International Airport in Siem Reap on November 30, 2020.,Image: 572385918, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

– Tako sam ponosna što je ovde. Biće ovde zaista srećan –  rekla je uzbuđeno pevačica, nakon što je avion u kom se životinja transportovana bezbedno sleteo.

Transport odraslog slona nije mali poduhvat i do sada je preduzet samo nekoliko puta, ali srećom sve je dobro i bezbedno prošlo, a izmučeni slon će konačno biti na nekom srećnijem mestu gde će biti sit, okupan i slobodan da se kreće.

Pročitajte još:

Ko progoni Šer? Pevačica tvrdi da je posećuje nezvani gost

Vezuje ih jermensko poreklo, ali ne i isti stav: Kim Kardašijan se oglasila o ratu u Nagorno-Karabahu, a šta za to vreme radi Šer?

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike