Marija Ramadanovski o kolegama pokojnog oca: Ne družim se s poznatima i njihovom decom, prijatelji s Droćola su uz nas!

09.02.2021

10:39

0

Naslednica legendarnog Džeja dotakla se i svoje pevačke karijere koja je trenutno u planu...

Marija Ramadanovski o kolegama pokojnog oca: Ne družim se s poznatima i njihovom decom, prijatelji s Droćola su uz nas!
Copyright Marija Ramadanovski ATAImages/Antonio Ahel

Mlađa ćerka pokojnog Džeja Ramadanovskog, Marija, odlučila je da se lati mikrofona, te započne sopstvenu karijeru, što je bila velika želja legendarnog pevača. Oprobaće se, prenose domaći mediji pisanje „Sveta” u pop žanru, a prema njenim rečima – ako Bog da, uskoro će napraviti i promociju iste.

Pročitajte još:

– Ništa još ne znam. Ako Bog da, pravićemo i promociju, ali još ništa ne znam. Javljaju se ljudi, nude mi neke pesme, otprilike sam izabrala, ali je još uvek sve u fazi dogovora, pregovora. Glupo je da pričam unapred – iskrena je bila Marija u razgovoru s pomenutim medijima, pa se zatim osvrnula i na izjave pojedinih pevača, koji su javno nudili pomoć porodici nakon Džejeve smrti.

– Tata je imao prijatelje na Dorćolu sa kojima je odrastao i ti prijatelji van estrade i dalje su uz nas i tako će uvek biti. Zadnjih godina nije se ni sa kim sa estrade družio intenzivno, bar da ja znam. Kroz život je imao dosta njih sa kojima je bio blizak i sarađivao, ali u poslednje vreme ga niko nije zvao niti su se viđali – izjavila je Marija i dodala kako se sa kolegama njenog pokojnog oca čuje njena starija sestra Ana.

– Mene niko nije zvao, jer se ja ne družim sa poznatima, njihovom decom, nisam deo estrade. Prosto, nemamo kontakt. Boban Rajović, Aca Lukas, zvali su sestru Anu. Oni su u poslednje vreme bili prisutni u njegovom životu. I ne očekujem da zove pola estrade. Većinu i ne poznajem – objasnila je.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike