Adil o krizi na estradi: Niko ne razmišlja o ljudima koji su deo našeg tima i zarađuju 50 evra po nastupu

01.12.2020

21:16 >> 21:37

0

Nada se da će se epidemija uskoro stišati i da će zapevati u nekoj koncertnoj dvorani

Adil o krizi na estradi: Niko ne razmišlja o ljudima koji su deo našeg tima i zarađuju 50 evra po nastupu
Copyright Adil Maksutović ATAImages/Antonio Ahel

Pevač Adil Maksutović govorio je o trenutnom stanju na estradi i otkrio kako trenutno živi, jer i on, kao i sve njegove kolege ne može da nastupa zbog epidemije koronavirusa.

– Pa šta da kažem, mora da se živi (smeh). Iskreno, mi živimo normalno. Svi mi koji smo lepo radili pre ove krize i ko je bio pametan, mogao je da nešto novca sačuva sa strane i ovu krizu ne oseti toliko teško. Međutim, koliko god da imaš novca, čak i pun ćup zlata, kada svaki dan uzimaš iz njega to ode brzo – iskreno je rekao Adil.

Međutim, Adil ovog puta akcenat ipak nije stavio na pevače, već na muzičare, koji zarađuju mnogo manje od njih.

– Naravno da smo svi osetili krizu, ali mislim da su pevači osetili malo manje nego muzičari (klavijaturista, bubnjar, gitarista…). Jako mi je žao što čim se pomene da je estrada trenutno u krizi svi ljudi odmah pomisle na nas pevače koji živimo malo bolje od proseka, a niko ne razmišlja o ljudima koji su deo našeg tima i zarađuju po 40, 50 evra po nastupu i koji sada takođe sede kući – kaže Adil.

Adil Maksutović ATAImages/Antonio Ahel

Pevač je nagovestio da se nada da će uskoro njegove kolege, ali i on, moći da organizuju makar koncerte u većim dvoranama.

– Ako pričamo o toj nekoj muzičkoj industriji zaista mislim da je pogođena finansijski, ali nadamo se svi da će uskoro situacija biti mnogo bolja i da ćemo moći uskoro da sviramo makar koncerte. Eto, ne moramo da nastupamo po klubovimai kafanama ako je to toliko riskantno – poručio je pevač gostujući u emisiji “Halo, halo”.

Pročitajte još:

Adil Maksutović, za 24sedam: Narod je željan muzike i lepih koncerata

Pevačima otkazuju i ono malo zakazanih nastupa: Nadamo se brzom povratku!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike