Čeda Čvorak o odlasku Maje Marković iz grupe „Luna”: Žao mi je što ne radimo zajedno, devojkama koje su došle posle nje nije bilo lako

09.02.2021

15:38 >> 15:41

0

Frontmen grupe Luna” ističe da su on i Maja zaslužni za popularnost koju je ova grupa stekla

Čeda Čvorak o odlasku Maje Marković iz grupe „Luna”: Žao mi je što ne radimo zajedno, devojkama koje su došle posle nje nije bilo lako
Copyright Printscreen Youtube/Premijera

Popularna srpska dens grupa „Luna” postoji na domaćoj javnoj sceni od 1996. godine, a nju je osnovao Čeda Čvorak.

Grupa Luna, ove godine beleži 25 godina postojanja, a Čeda Čvorak, frontmen pomenute grupe je u emisiji „Premijera” progovorio kako su opstali svih ovih godina na sceni i kako su odolevali različitim muzičkim trendovima.

S obzirom na to da je ova grupa promenila nekoliko pevačica, Čeda je priznao da mu je veoma teško pao odlazak Maje Marković, koja je napustila ovaj sastav 2006. godine.

Printscreen Youtube/Luna Official

– Nije to bio raspad, meni je i dan danas žao što ne radimo zajedno, ali to je život, okolnosti su se promenile, predugo je trajalo, možda nismo bili dorasli tom izazovu. I kada izgubiš jednog Ronalda, kako da ga nađeš? Ali šta ja tu mogu. Možda je to fenomen, ali nema sedam dana da prođe da me neko ne sretne i pita što Maja i ja ne radimo više. Luna su Maja i Čeda i to je nešto što će ostati. Sve te devojke koje su došle posle Maje su došle na konto nje, da nije bilo nje ispred, ne bi imale na šta da dođu, a ni njima nije bilo lako jer su postojala poređenja – ispričao je Čeda.

Pročitajte još

Podsetmo, Maja Marković, važila je za jedan od najboljih vokala na našim prostorima, kada je 2006 godine napustila grupu Luna, odlučila se za solo karijeru, ali kako nije išlo sve po planu, Markovićeva se povuka u ilegalu. Posvetila se privatnom životu i sa emotivnim partnerom napustila Srbiju.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike