Ognjen Amidžić o konkurenciji: Mnogi su pokušavali da kopiraju ono što ja radim, ali im nije pošlo za rukom

10.02.2021

23:15 >> 09:13

0

Voditelj ističe da je njegova emisija jedna od najgledanijih i da do sada nije imao problem ni sa kim od kolega

Ognjen Amidžić o konkurenciji: Mnogi su pokušavali da kopiraju ono što ja radim, ali im nije pošlo za rukom
ATAImages/ Antonio Ahel

Voditelj i autor zabavne emisije „Amidži šou”, Ognjen Amidžić već je 13 godina posvećen svom projektu, a njegova popularnost je godine u godinu sve veća.

Amidžića nije zaobišao opaki koronavirus, zbog čeka je nekoliko dana proveo u bolnici, ali je voditelj istakao da se odlično oseća i da mu je tokom boravka u ovoj instituaciji najviše nedostajao naslednik Matija.

– Osećam se odlično, ali evo, kucnuću u drvo za svaki slučaj (smeh). Znam mnogo ljudi koji se i nakon preležane korone bore s posledicama, ali bogu hvala, ja sam na vreme otkrio da imam virus, pa sam samim tim i brže izlečen. Pre nekoliko dana sam radio dodatne analize i sve je u najboljem redu – priča voditelj i dodaje:

– Matija mi je užasno nedostajao, kao i ja njemu. Dok sam bio u bolnici, po nekoliko puta dnevno smo se čuli preko video-poziva i on je od samog početka znao gde sam. Govorio mi je da jedva čeka da dođem i da će me pobediti u jednoj igrici koju nas dvojica često igramo na „soniju”, a uglavnom ja pobeđujem. Kad sam stigao iz bolnice, Mata je bio presrećan što smo svi na okupu.

Ognjen Amidžić ATAImages/Anotnio Ahel

Budući da se voditeljstvom bavi dugi niz godina i da ima svoju emisiju, Ognjen je otkrio da li je bilo kolega koji su pokušali da kopiraju njegov radi i na taj način dostignu slavu.

– Mnogi su pokušavali da kopiraju ono što ja radim, ali im nije pošlo za rukom. Naravno, svaka konkurencija bi trebalo da bude zdrava i ja tako gledam na ovaj naš posao u medijima, ali sudeći po onome što govore rejtinzi, „Amidži šou” trenutno nema konkurenciju, svidelo se to nekome ili ne – priča voditelj i otkriva da li se dogodilo da mu neki gost otkaže emisiju tik pred početak iste:

– Dešavalo se više puta, nažalost, ali smo uvek reagovali na vreme i sve organizovali tako da situacija bude pod kontrolom (smeh). Prosto, ljudima se nekad dešavaju neplanirane situacije, posebno sada kada je pandemija koronavirusa u jeku. Nisam od onih koji zameraju svojim gostima kada je situacija opravdana. Prosto, od neke više sile ne možeš pobeći, a teško je možeš i pobediti. U tom trenutku menjaš pravila igre i nastavljaš dalje.

Voditelj je u intervjuu otkrio i da li je sa nekim od kolega i javnih ličnosti imao konflikt ili da je bio u situaciji da sa nekim ne razgovara.

– Svakog poštujem i lično nemam problem ni sa kim. Nikad nisam bio sujetan i trudim se da iz svake situacije izvučem samo ono pozitivno. E sad, ako neko ima nešto protiv mene, to već nije moj problem – rekao je Amidžić za Kurir.

Pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi