Topalko o detinjstvu na Zlataru, Rođinoj podršci i poklonu od Balaševića: Ostvario mi je dečački san!

10.02.2021

08:55

0

Prisećajući se svojih početaka, napomenuo je kako mu niko nije ponudio pomoć osim legendarnog Raičevića...

Topalko o detinjstvu na Zlataru, Rođinoj podršci i poklonu od Balaševića: Ostvario mi je dečački san!
Copyright Milan Topalović Topalko ATAImages/Antonio Ahel

Milan Topalović Topalko je gostujući u emisiji „Tranquilo” kod Tijane Ranđelović, otvoreno govorio o raznim temama – o detinjstvu na Zlataru i nemaštini, muzičkim počecima kada mu, kako kaže, niko nije ponudio pomoć i podršku osim jednog čoveka – legendarnog Rođe Raičevića, kao i o mnogim drugim detaljima iz privatnog i profesionalnog života, koje do sada nije otkrivao.

Govoreći o karijeri, smatra da bez učešća na takmičenju ne bi uspeo, da nikada neće zaboraviti nomenat kada je sa pesmom „Zavet” pobedio na Grand festivalu, pored Saše Matića i drugih velikih imena i, da je najponosniji na saradnju sa Đorđem Balaševićem, svojim idolom. Kako ističe, oduvek mu je velika želja bila da upozna panonskog mornara, a ni sanjao nije da će mu baš on pokloniti pesmu.

– Proveo sam sa tim čovekom sedam dana, on mi je poklonio pesmu „Megdan” i nije samo poklonio, već je i platio pesmu i ne samo pesmu, već je i muzičare platio, da sve to odsviraju i studio. On je toliko duhovit, toliko mudar čovek, to je beskrajno. To mi je najveći poklon koji sam ja u karijeri mogao da dobijem – ispričao je Topalko.

Kako su ga kontaktirali Olivera i Đorđe Balašević i kakva je njegova reakcija bila, saznajte u videu ispod:

Dobra zabava i lepa energija očekuju vas svake nedelje od 19 časova na kanalu Toxic Folk-a. Reprizni termini emisije „Tranquilo” su utorak od 18 časova na Toxic Folk-u i četvrtak od 19 časova na Toxic TV kanalu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike