Halid Muslimović osuđen za nasilje nad ljubavnicom, Sonja Bašić mu poručila: Znaš li sad ko sam ja?

11.02.2021 | 13:51 >> 15:49

Autor: Nevena Mijušković

Pevač će biti kažnjen novčanom kaznom od 1.200 maraka zbog premlaćivanja nekadašnje devojke, koja je za 24sedam obrazložila zašto je zadovoljna presudom

Copyright ATA Images/Antonio Ahel/Privatna arhiva

Folker Halid Muslimović osuđen je u Osnovnom sudu u Banjaluci na novčanu kaznu od 1.200 maraka zbog premlaćivanja nekadašnje ljubavnice Sonje Bašić iz Melburna.
Muslimovića optužnica tereti za nanošenje telesnih povreda i ugrožavanje sigurnosti, prenosi Srpskainfo. U optužnici se navodi da je 27. jula 2018. godine na putu od Kozarca ka Banjaluci u autu verbalno i fizički napao Bašićevu s kojom je bio u ljubavnoj vezi. Više puta ju je udario šakom u lice i u jednom trenutku je zaustavio vozilo i za kosu je izvukao sa mesta suvozača i bacio na beton.
Nakon što ju je bacio na beton, pevač je podigao Bašićevu, udario je ponovo šakom u lice, a zatim i ugrizao za desno rame. Prema rezultatima istrage koju je sprovelo banjalučko tužilaštvo, Bašićeva je zadobila višestruke povrede u vidu nagnječenja i ugriza.

– Oštećena je zadobila krvne podlive na donjoj vilici, desnom ramenu, četiri krvna podliva s unutrašnje strane desne nadlaktice, dva krvna podliva desne podlaktice, krvni podliv s leđne strane grudnog koša desno i oguljotine kože unutrašnje strane levog lakta – piše u optužnici. Posle incidenta, Halid je Sonju ugurao u “pežo 607”, a nasilje se nastavilo sve dok nisu stigli u Banjaluku.

Sonja je zapretila Muslimoviću da će pozvati policiju, a optuženi je, uz psovku na račun policije, zapretio Bašićevoj da će je progutati mrak.

Copyright Sonja Bašić/ Privatna arhiva

– Osnovanost optužnice i krivica osumnjičenog proizilaze iz iskaza oštećene Sonje Bašić, koji je u celosti potvrđen materijalnim dokazima, brojnom medicinskom dokumentacijom za oštećenu. Pored navedenog, optužnica je potvrđena nalazom i mišljenjem veštaka sudske medicine Milana Srdića, te službenim beleškama policije – navodi se u obrazloženju optužnice banjalučkog tužilaštva.

Kako bismo saznali da li je Bašićeva zadovoljna presudom, pozvali smo je, te je imala i poruku za njega.

– Radosne vesti konačno, jer je Halid Muslimović sad i zvanično registrovan kao nasilni. Treba da ga bude sramota jer je sve vreme lagao javnost, ali pravda na kraju uvek pobedi – poručila je ona za naš portal, a zatim se obratila pevaču

pročitajte još

– Halide Muslimoviću, danas nek ti bude škola da sam ja nečija majka, ćerka, sestra, a ne da se iživljavaš i tučeš, pa da pravdom ne budeš kažnjen. Danas nek ti bude škola da nisi iznad zakona. Umesto da hodaš zemljom kao zvezda, danas ćeš hodati kao nasilnik nad ženama – rekla je, a zatim dodala da joj je jasno da će nastaviti da iznosi klevete.

– I dalje ćeš klevetati, kao i tvoje pretnje, kako si ti Halid Muslimović i da svako to mora da zna. Danas je sud doneo pravdu i samo postoji jedna strana priče i to je moja. Ostalo je jedino da ti kažem – znaš li sad ko sam ja? – poručila mu je Bašićeba iz Melburna.

 

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam