Nadam se da ćete mi biti podrška! Ovako Nataša DNK kreće u borbu sa suvišnim kilogramima (FOTO)

11.02.2021

20:41 >> 20:52

0

Voditeljka se polako ali sigurno oprašta od omiljenih zalogaja, te kreće s mršavljenjem koje, kako je nedavno otkrila, ima i viši cilj

Nadam se da ćete mi biti podrška! Ovako Nataša DNK kreće u borbu sa suvišnim kilogramima (FOTO)
Copyright Nataša Aksentijević Printscreen ,,Praktična žena"

Nataša Aksentijević rešila je da oslabi čak 50 kilograma. U tu borbu, sudeći po najnovijoj objavi na društvenim mrežama, kreće opraštajući se od omiljenih zalogaja, koje će uskoro zameniti nekim u potpunosti drugačijim.

– Ćao lepi moji. Evo, polako privodim kraju. Znam da je bio dug ovaj početak. Odužilo se to moje „počinjanje” sa dijetom. U stvari sa celim tim procesom vraćanja na „fabrička podešavanja”. Za nepunih desetak dana počinjemo… Sve ću vam, naravno, pisati i na mojim mrežama. Puno vas volim, sa nestrpljenjem očekujem da krenem… Nadam se da ćete mi biti podrška. Još da smažem prasence dok ne počnem – poručila je uz objavu Nataša, u poznatom maniru.

Podsetimo, Aksentijevićeva je nedavno za 24sedam otkrila da će kroz jedan serijal pokušati da se reši viška, te da će društveno odgovorne kompanije za svaki minuli gram dati po evro koje će ona, zatim, donirati u humanitarne svrhe roditeljima dece obolele od kancera.

 

– Imam želju da smršam i tako smo došli na fantastičnu ideju da napravimo interesantnu, duhovitu i pre svega edukativnu i humanitarnu emisiju koja će se zvati „Gram za gram” u kojoj ću ja pokušati kroz jedan serijal da skinem višak kilograma. Društveno odgovorne kompanije će za svaki gram dati po evro i ja se nadam da ću uspeti da skupim 40.000 – 50.000 evra, koje ću donirati u humanitarne svrhe roditeljima dece obolele od kancera – ispričala je Nataša za 24sedam, pa dodala:

– Nisam još uvek korigovala ishranu, ali ovih dana ću početi sa posebnim režimom koji će mi teško pasti, ali ja imam viši cilj i nadam se da ću uspeti sa time da se izborim. Ja sam veliki gurman i o hrani razmišljam na taj način da treba nešto novo ubaciti, a ne nešto izbaciti – ispričala je Aksentijevićeva za naš portal.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike