Akustik koncert Dženana Lončarevića: Želim da to bude veče o kom će se pričati

12.02.2021

11:49

0

Pevač će beogradskoj publici odsvirati i otpevati neke od svojih najpoznatijih hitova, kao što su: Nikome ni reč, Laufer, Loša, Cvete beli, Sve moje ljubav

Akustik koncert Dženana Lončarevića: Želim da to bude veče o kom će se pričati
Copyright Foto: Miša Obradović

Pevač Dženan Lončarević, poznat i po svojim etno pop rok izvedbama, nastupiće prvi put u Kombank Dvorani 18. marta u 19 časova. Nakon velikih solističkih koncerata na Tašmajdanu i u Sava centru, rešio je da kruniše karijeru romantičnim stihovima ovim nastupom. U akustičnoj verziji, ali i čistim gitarskim solo izletima, Lončarević će beogradskoj publici na samom pragu proleća, odsvirati i otpevati neke od svojih najpoznatijih hitova, kao što su: „Nikome ni reč“, „Laufer“, „Loša“, „Cvete beli“, „Sve moje ljubavi“, „Dao sam ti srce“, „Kazino“ i druge. Praćen bendom koji zajedno sa njim čini sjajnu šestorku na sceni, uigrana postavka će uz Dženanove autorske pesme odsvirati i po neku obradu. Sasvim je izvesno da će im se na sceni u toku koncerta pridružiti i specijalni gosti sa kojima Lončarevič dugi niz godina sarađuje.

Iako će se koncert održati u specifičnim uslovima, Lončarević je vidno raspoložen

pročitajte još

– Neizmerno se radujem konačnom susretu sa publikom. Dobra energija je nešto što uvek nađe svoj put, tako da ne brinem da ćemo gitarskim žicama i tonovima raspaliti dobru i pozitivnu atmosferu kao i ranije u normalnim uslovima. Uželeli smo se svirke, pa tako svakodnevno imam probe sa svojim bendom, jer ovo će biti jedan drugačiji, akustični format, koji do sada nismo izvodili. S obzirom da će ovo biti moj prvi nastup u nekadašnjem Domu sindikata, a sada Kombank Dvorani, jako sam uzbuđen i želim da to bude veče o kom će se pričati – istakao je pevač.

Foto: Miša Obradović

Iako peva i svira od malena, te je poznat i po čuvenom učešću u “Muzičkom toboganu” kao devetogodišnji dečak izvedbom pesme „Tugo nesrećo“ od “Crvene jabuke”, svoj uspon doživljava od 2006. godine, kada i počinje da se pojavljuje po brojnim festivalima sa kojih je poneo i značajne nagrade.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike