Za tri godine dobio sam troje dece i samo me je to spaslo! Robin Tik: Roditeljstvom hranim dušu!

12.02.2021

16:21 >> 19:42

0

Pevač je 2016. godine ostao bez oca i to je napravilo veliku prazninu u njegovom životu. Međutim, uspeo je da je ispuni tako što se oprobao u toj ulozi i, p

Za tri godine dobio sam troje dece i samo me je to spaslo! Robin Tik: Roditeljstvom hranim dušu!
Copyright Robin Tik Profimedia

Robin Tik objasnio je javno zašto je tako brzo sa izabranicom Ejpril „ušao u tolike roditeljske vode”. Naime, mnogi su se začudili shvativši da je par za tri godine dobio troje dece, ali oni toliko uživaju u svojoj porodici i roditeljstvu, da im komentari okoline uopšte ne smetaju, niti ih i dotiču. Ipak, pevač napominje da se iza te odluke svakako nešto krije.

– Kad sam ostao bez oca (2016. godine), to sam baš loše podneo. Mislim da je to glavni razlog zašto sam se i sam oprobao u ulozi roditelja i to toliko puta za, u suštini, malo vremena. To me je „vratilo”. To nije nikakva slučajnost. Očinstvo mi je pomoglo da ispunim prazninu, koju je ostavio odlazak mog oca. Sećam se da mi je jedan prijatelj bio rekao: „Palo je baš veliko drvo”. To je bio moj tata. On je bio stub, oslonac. Veliko drvo. Zaštitnik – pričao je on za „People”, pa nastavio: I, tako, evo me sada. imam svoje troje. Svoje „grančice” uzgajam, te pokušavam da „hodam u njegovim cipelama”. Za mene je ovo ozbijan posao, koji me, ujedno, čini i veoma srećnim. Želim da je ponosan na mene.

Podsetimo, Tik je u decembru postao otac svog četvrtog deteta, sina Luke Patrika – trećeg koje je dobio sa verenicom Ejpril. Sa njom, dobio je i ćerku Miu, koja ima dve i po godine i Lolu, koja ima 23 meseca. Desetogodišnjeg Džulijana dobio je u prvom braku sa Paulom Paton.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike