Razočarala se u ljubav, ali ne gubi nadu: Sanja Vučić uživa u samoći, a sa budućim dečkom već zna kako će

13.02.2021

08:51 >> 09:31

0

Članica grupe Hurricane sprema se za pesmu Evrovizije, te joj je emotivni život u drugom planu

Razočarala se u ljubav, ali ne gubi nadu: Sanja Vučić uživa u samoći, a sa budućim dečkom već zna kako će
Copyright Sanja Vučić ATAImages/Antonio Ahel

Članica grupe „Hurricane“, Sanja Vučić, priprema se za Evroviziju, ali kaže da još ne zna s kojom pesmom će nastupati sa ostalim devojkama, Ksenijom Knežević i Ivanom Nikolić. Zato je njen ljubavni život tenutno u drugom planu, a kako je pre nekoliko meseci izašla iz jedne veze, ubuduće ne planira da se eksponira s dečkom u javnosti.

– Što se tiče emotivnog plana, odlučila sam da na dalje to ostavljam samo za sebe. Trenutno sam sama, uživam u samoći i mislim da je to jedna suštinska sreća – kaže Sanja i dodaje da bez obzira na to što je nedavno doživela raskid, pozitivno razmišlja.

– Nikad ne gubim veru u ljubav. Ljubav se ne karakteriše samo prema partneru, ja osećam ljubav prema životu i to je najbitnije – poručuje pevačica za Pink.rs.

Ona kao da je od početka godine započela novi život, pa se trudi da slobodno vreme koristi samo za sebe, a dobar deo vremena posvetila je trenutno i radu na pesmi za Evroviziji, koja će se održati u maju.

Antonio Ahel/ATAImage

– Još uvek nemamo zvanične informacije koja će biti pesma i kakvog će biti karaktera takmičenje. Još smo u potrazi za pesmama, ali do kraja meseca bi sve trebalo da se iskristališe i da pesma ugleda svetlost dana. Nadamo se da će biti još bolja nego prošle godine i da ćemo moći da našu zemlju predstavimo u najboljem mogućem svetlu – zaključila je Vučićeva, dodajući da Kseija i Ivana nemaju isto mišljenje kao ostale dve članice grupe, ali da se uvek nađe rešenje.

– Naravno da se slažemo iako uvek postoje stvari oko kojih nam se mišljenja razilaze, ali radi se o tome da smo mi kolektiv, da smo odrasle osobe i da je jako važno naći kompromis, a to nikad neće biti teško jer smo svi zdravorazumni – rekla je pevačica.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike