Darko Lazić pokreće veliki biznis: Ovaj poduhvat će me koštati 300.000 evra!

13.02.2021

10:37 >> 10:25

0

Folker je odlučio da ne čeka da kriza prođe, već je sa kumom otvorio firmu za izgradnju luksuznih objekata

Darko Lazić pokreće veliki biznis: Ovaj poduhvat će me koštati 300.000 evra!
Copyright Darko Lazić ATAImages/Antonio Ahel

Rada Manojlović pokrenuće privatni biznis sa svojim ocem Radetom, praviće rakiju, a ona nije jedina sa estrade koja gotovo da menja profesiju. Sada je i Darko Lazić otkrio da zajedno sa svojim kumom pokreće biznis. Naime, folker ima firmu koja se bavi izgradnjom objekata i luksuznih apartmana po Srbiji, a ova investicija će ga, kako je rekao za beogradske medije, koštati oko 300.000 evra.

– Sa kumom sam slučajno došao na ideju kako da pokrenemo biznis od kog možemo da zarađujemo i u vreme krize. Osnovali smo firmu koja se zove “Žetinić gradnja”, pa nam je odmah na početku dobro krenulo. Bogu hvala, nisam se rasipao proteklih meseci, pa moja porodica i ja imamo za hleb i sve što nam treba. Evo i ovaj posao je, na sreću, krenuo dobro. Na Kopaoniku u ovom trenutku naša firma zida apartmane, a ja obilazim radove dva-tri puta mesečno. Poslednji put sam bio na gradilištu kad sam se na Kopaoniku odmarao sa sinom i Marinom, a uskoro ću opet tamo – rekao je Lazić za “Srpski telegraf”. On očekuje da će mu ovaj posao doneti dobru zaradu.

– Raduje me činjenica da smo angažovani na nekoliko lokacija. Radi se i gradi, a ovaj poduhvat na Kopu će da nas košta oko 300.000 evra. Nije mala suma, ali će sve to da se isplati kad se završe radovi – kaže Darko za “Srpski telegraf”. Zato će pevač Dan zaljubljenih provesti radno, a dodatno ga raduje činjenica da se i njegove kolege vraćaju u sedlo i počinju da tezgare.

pročitajte još

– Već sam najavio neke nastupe na Instagramu, a i Dan zaljubljenih ću da provedem pevajući. U pitanju je privatna proslava, nemaju svi kafići još uvek dozvole za rad do kasno. Zakazao sam nekoliko tezgi u Bosni, to je proverena ekipa ljudi. Radim tamo već dugi niz godina i uvek sam maksimalno ispoštovan. Drago mi je što vidim da i moje kolege polako počinju s radom. Znate šta znači kada 10 meseci nigde ne radite i trošite novac koji ste imali u šteku?! Dobro je i kad tog šteka ima, šta će da radi onaj ko je uložio u neki veliki projekat ili je u kreditima? O tome niko ne razmišlja, bitno je da su svi odmah napali pevače kako se žale za svaku sitnicu – tvrdi pevač i dodaje da kad je kriza “treba svi da se pomažu”.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike