Verenica Darka Lazića prvi put odgovorila na intimna pitanja: Planovi o venčanju, drugom detetu, njenom zaposlenju, ali i prvoj pesmi

14.02.2021

10:14 >> 12:41

0

Folkerova verenica ne ističe se u javnosti, ali je odgovarala na pitanja pratilaca na Instagramu, koja najviše interesuju javnost

Verenica Darka Lazića prvi put odgovorila na intimna pitanja: Planovi o venčanju, drugom detetu, njenom zaposlenju, ali i prvoj pesmi
Copyright Instagram printscreen/ darkolazicofficial

Marina Gagić, verenica Darka Lazića, ne voli da se ističe u javnosti, ali je zbog svojih pratilaca na Instagramu otkrila neke detalje o sebi iz privatnog života o kojima se dosad nije znalo.

O intimnim trenucima bračnog para i kako funkcionišu sa sinom Aleksejem, Marina je potanko odgovarala na sve što je zanimalo njene i Darkove fanove. Ono što je sve najviše iznenadilo, jeste otkriće da Marina planira da snimi pesmu, ali o tome jedino nije ispričala previše detalja, osim što je potvrdno odgovorila na pitanje. Međutim, iako je njen partner nedavno otkrio da je uložio 300.000 evra u privatni biznis, Gagićeva planira da se zaposli uskoro.

– Trenutno nigde ne radim, planiram na proleće negde da se zaposlim – napisala je ona. Njene pratioce je, takođe, zanimalo da li ona i Lazić planiraju drugo dete, te je ona odgovorila:

– Za sada još uvek ne, za par godina kad Aleksej bude zreliji i samostalniji – tvrdi Gagićeva, dok za datum Darkovog i njenog venačanja nije mogla da precizira kada će biti.

– Verovatno kad prođe ova situacija, ne razmišljamo o tome trenutno – napisala je Marina. Ona je napisala i da njihov naslednik, kao i mnoga deca, ne spava u krevecu, već između njih dvoje.

– Spava između nas, ali smo, naravno, morali da naručimo preveliki krevet da bi svima bilo komotno – kaže Marina, koja je istakla i da nema dadilju, već joj po potrebi uskaču pevačeva i njena majka za pomoć oko Alekseja.

pročitajte još

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike