Ljubav je spasla depresije! Katarina Grujić o teškom periodu i vezi sa Markom Gobeljićem

15.02.2021

09:32 >> 09:42

0

Pevačica kaže da je teško podnosila što ne radi i ne putuje, te da ju je romansa sa fudbalerom održala

Ljubav je spasla depresije! Katarina Grujić o teškom periodu i vezi sa Markom Gobeljićem
Copyright Printscreen Instagram/katarinagrujic.doll

Katarina Grujić ne odvaja se od dečka Marka Gobeljića, a po prvi put je otkrila da joj je veza s njim pomogla da prebrodi težak period, s obzirom na to da nema nastupe skoro godinu dana.

– Nisam mogla da verujem da mi se ljubav desila u ovo nevreme. Teško sam podnosila to što ne radim, što ne snimam, ne putujem, ali me je ljubav i veza sa Markom definitivno i održala i spasla depresije. Mislim da me ta ljubav održava i dalje, jer da nije toga, ja ne znam šta bih radila – rekla je Katarina za “Alo”.

S obzirom na to da je s fudbalerom imala lepo romantično putovanje pre Nove godine, da izlaze, ali i da joj posvećuje pažnju i kupuje poklone, pohvalila se iznenađenjem koje je dobila od njega. Reč je o buketu sačinjenog od plišanih medvedića. Njoj je Dan zaljubljenih gotovo svaki dan.

foto: 24sedam/ Goran Sivački

– Da, zato što je to zaista tako. U pitanju je bio sasvim običan dan, nije bila ni mesečnica ni godišnjica moje veze. Marko mi je kupio buket sa plišanim medvedićima i srculencima i oduševio me. Pre toga mi je za šest meseci zabavljanja takođe kupio ogroman buket ruža, koji je bio praktično moje visine. Veliki je džentlmen i gospodin. Ne obraćamo pažnju na datume, jedno drugo iz čista mira iznenađujemo – tvrdi Kaća.

Ona je evocirala uspomene iz Dubaija, gde su se, kaže, proveli lepo.

– Odmor nam je bio preko potreban i fantastično smo se proveli. Marko je imao pauzu, pa smo odlučili da odemo u Dubai. To je grad koji nikad ne spava – ispričala je pevačica.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike