Saša Matić i Aca Lukas snimaju duet! Otkrili su i jedan detalj o svom prijateljstvu

15.02.2021

13:46

0

Kolege su odlučili da urade specifičnu baladu u saradnji sa Filharmonijom

Saša Matić i Aca Lukas snimaju duet! Otkrili su i jedan detalj o svom prijateljstvu
Copyright Saša Matić ATAImages/Antonio Ahel

Saša Matić i Aca Lukas pripremaju duet. Kolege, ali i veliki prijatelji, ispričali su kako su se upoznali, te ih kroz život prati mnogo anegdota.

– Mi se znamo od početka naših karijera. Upoznali smo se preko naših majki. Otišli smo kod njih u goste, tada smo se upoznali. Imamo puno anegdota. Celu njegovu porodicu poštujem i cenim. Nikada nije bilo sujete između nas dvojice – istakao je najpre Lukas, a zatim objasnio o kojoj duekoj pesmi se radi.

-Da najavim, uskoro ćemo snimiti veoma lepu i veoma interesantnu pesmu, radila je Angelina. Biće nešto specifično, neće biti klasnična pesma, snimaćemo sa Filharmonijom, ne bih mnogo da vam otkrijem – ispričao je Aca, a zatim se nadovezao i Saša i otkrio dosad nepoznati detalj iz karijere.

Aca Lukas ATAimages/Antonio Ahel

-Čekamo da se raspiše aranžman, pa da uđemo u studio da pevamo. Biće to moćno, videćete, balada, koja i nije baš balada – zagonetno je rekao Sale u “Sceniranju”. Matiću su prethodno saradnju ponudili Buba i Džala, ali je on ipak odbio.

-Oni su mi ponudili jednu pesmu, ja sam to prihvatio bez i malo sujete. Čak sam seo u avion i otišao da bih probao da probam sa njima u studiju pesmu. Ali kada smo to završili, ja sam video da nije za mene. Rekao sam im: “momci, ne nalazim se ja u ovome, nemojte da gubimo vreme”. Oni su baš želeli da ja to snimim, bili su jako korektni, ali nisam to ja – iskreno je rekao Matić.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike