Hakovali joj profil na Instagramu: Iva Ilinčić bila na meti Turčina

15.02.2021

14:33 >> 16:28

0

Glumici je nepoznati muškarac tražio novac, kako bi joj dozvolio pristup profilu, ali su joj u nevolji pomogli prijatelji

Hakovali joj profil na Instagramu: Iva Ilinčić bila na meti Turčina
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Glumica Iva Ilinčić, koja je nedavno istupila sa tvrdnjama da ju je profesor Mika Aleksić zlostavljao, ispričala je da joj je nedvno hakovan Instagram profil.

Ona je objasnila da je nasela na prevaru nepoznatog Turčina, jer joj je poslao neki link na koji je ona kliknula i izgubila pristup svom nalogu.

– Suštinski je neki Turčin ušao na moj profil i hakovao ga, jer sam ja ušla na neki link koji sam dobila od random profila – istakla je na početku glumica za Nova.rs i dodala:

– Kliknula sam na to jer sam idiot, taj neki dečko mi je onda preuzeo profil i tražio mi da mu u platim silne pare da mi bi mi ga vratio – otkrila je Iva. Na sreću, uspela je da vrati profil zahvaljujući svojim prijateljima.

– Moji prijatelji sa klase su mi pomogli da vratim profil. Oni poznaju nekog dečka koji ne živi u Srbiji, a koji se bavi tim stvarima. On mi je pomogao da ga vratim i sada je sve u redu – poručila je Ilinčićeva.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike