Kortni priznala vezu s Travisom na Dan zaljubljenih? Pesma na poklon od Kardašijanove, a on se lepo potrošio za komad nakita!

16.02.2021

07:31 >> 00:42

0

Posle dugogodišnjeg prijateljstva pojavile su se i varnice, pa su uplovili u romansu proteklog meseca

Kortni priznala vezu s Travisom na Dan zaljubljenih? Pesma na poklon od Kardašijanove, a on se lepo potrošio za komad nakita!
Copyright Kortni Kardašijan Profimedia

Iako se dugo spekulisalo o odnosu Kortni Kardašijan i Travisa Barkera, njih dvoje često bi i javno ponavljali kako su samo prijatelji, komšije, da im se deca druže i da među njima ne postoji ništa jače od drugarstva. Međutim, prema pisanju stranih medija, nedavno su se pojavile i varnice, te su ljubavi dali šansu proteklog meseca i uplovili u tajnu romansu. Posle jednog veoma romantičnog izlaska, te kraćeg putovanja, na Dan zaljubljenih takođe im nije pošlo za rukom da sakriju u potpunosti kako svoju lokaciju, tako i emocije, pre svega – fotografijama kraj istog kamina, usred Dana zaljubljenih, koji po prvi put provode zajedno ove godine.

Pročitajte još:

Objave u okviru Instagram storija privukle su veliku pažnju javnosti, kao i one koje su „došle” za njima – kratka pesma upućena bubnjaru sastava Blink 182, a zatim i naizgled skupoceni komad nakita, koji je osvanuo na očigledno ženskom gležnju, koji je muzičar objavio na svom Instagramu u okvirno isto vreme kada je i Kardašijanova bila aktivna na ovoj društvenoj mreži.

– Ruže su crvene, ljubičice plave, hleb sa belim lukom, Blik 182… – „rimovala” je Kortni, dok je Travis svoju objavu ostavio bez ikakvog potpisa.

Podsetimo, „People” je proteklog meseca, a zatim i „E!News”, potvrdio vezu ovog para koji i dalje ljubomorno čuva svoju privatnost.

– Ona se njemu već neko vreme sviđala, a ona je posle izvesnog vremena rešila da to zapravo uopšte nije loša ideja. On je dobar momak, dobar otac, a njeni prijatelji i porodica već ga poznaju i obožavaju. Njihova deca se već druže, što je tek posebna i veoma lepa priča – nabrajao je za „People” obavešteni izvor pošto je vest o njihovoj ljubavi odjeknula, a zatim nastavio: Dosta vremena provode zajedno sa svojim naslednicima, a ponekad ukradu i malo vremena samo za sebe. Ništa im ne pada teško, jer se veoma dugo i dobro poznaju. Imaju dosta toga zajedničkog. Deca su im oboma prioritet, tako da nema gde da „škripi”. Korti i Travis sada baš uživaju.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike