Mirka Vasiljević želi četvrto dete! Glumica progovorila o svadbi sa Vujadinom: On to forsira, volimo srpske običaje i tradiciju

16.02.2021

10:01 >> 09:52

0

Autor: D. Božović

Glumica i fudbaler su 12 godina u emotivnoj vezi, a sada Mirka priznaje i da bi bilo vreme da svoju ljubav krunišu brakom

Mirka Vasiljević želi četvrto dete! Glumica progovorila o svadbi sa Vujadinom: On to forsira, volimo srpske običaje i tradiciju
Copyright M. M./ATAImages

Glumica Mirka Vasiljević i njen emotivni partner Vujadin Savić tokom pandemije borave na Kipru, a kako kaže, dok su van naše zemlje, oboje su usmereni samo na porodicu. Celokupna situacija ih je podstakla da razmišljaju o prinovi i venčanju koje godinama mnogi priželjkuju.

– Fokusiramo se na manje planove, jer je nezgodno planirati u ovoj situaciji. Mislim, ako smo svi zdravi, ostalo ćemo lako rešiti – kaže Mirka i dodaje:

– Što se tiče svadbe, Vujadin je predvodnik, onaj koji više to forsira i želi. Naravno da i ja želim, ali nekako komplikovanije sve to vidim nego on, kao i svaka žena. Nadam se da će se obaviti i svadba, volimo srpske običaje i tradiciju, već gotovo 12 godina smo zajedno i mislim da bi bilo lepo da se i to desi. Zaslužuju i roditelji, bake i deke da budu sa nama u tom momentu – priča glumica, koja ističe da bi sa Vujadinom volela da dobije i četvrto dete, a potajno priželjkuje devojčicu:

– Volela bih da dobijemo još jedno dete, radovala bih se da bude devojčica, mada to ne može da se planira. Da ćerka malo smanji fudbalsku loptu i muške igre, da imam partnera za ženske igrice. Malo sam i zaboravila kako je imati bebu. Moj najmlađi sin uskoro puni sedam godina, sad shvatam kad stariji kažu da su zaboravili kako je to bilo, drugarice dobijaju decu, pa su me vratile u taj period.

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić ATAImages/Antonio Ahel

Mirka ističe da uživa u majčinstvu i da joj ne pada teško da se brine o deci, ali isto tako kaže da joj je Vujadin velika podrška i pomoć u svemu.

– Kada sam u Srbiji, podršku i pomoć imam od porodice, za koju sam jako vezana. U takvim smo odnosima da jedni druge ne moramo ništa da pitamo, nego nam se po pogledu i energiji vidi da li je potrebna pomoć. Svi smo tu da jedni drugima priskočimo. Tu je i Vujadinova porodica, s kojom imam odličan odnos, na njih isto mogu da se oslonim. Mislim da je i za decu zdravo da rastu uz bake, deke i ostalu familiju, jer oni su tu da im sve čine i da ih razmaze, a mi roditelji da ih vaspitamo. Kada sam u inostranstvu, onda sam s Vujadinom sama sa decom, ali tu je drugačiji ritam i tempo života. U inostranstvu sam njegova supruga i imam više obaveza oko kućnih poslova, sve se vrti oko Vujadinovih profesionalnih obaveza. U Srbiji sam ćerka, sestra, glumica, majka, prijateljica… Tako da u inostranstvu nije problem da funkcionišem sama, sve radimo s uživanjem i Vujadin i ja. Tu nismo svoj na svome i držimo našu malu bazu, da sve funkcioniše kako treba. Tu smo 24 časa usmereni jedni na druge – ispričala je Mirka Vasiljević za „Blic”.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike