Više se ne kriju: Kendal Džener i NBA zvezda ozvaničili vezu (FOTO)

16.02.2021

10:39 >> 12:14

0

Autor: D. Božović

Manekenka i košarkaš su pokazali kako uživaju u ljubavnoj romansi i time oduševili fanove

Više se ne kriju: Kendal Džener i NBA zvezda ozvaničili vezu (FOTO)
Copyright Profimedia

Već duže vreme se spekulisalo da su lepa manekenka Kendal Džener i NBA zvezda, Devin Buker uplovili u ljubavnu romansu. Zvezda rijalitija „Porodica Kardašijan” rešila je otvoreno da prizna svoju ljubav prema Bukeru, te je na društvenom mrežama potvrdila da je njeno srce osvojio košarkaš.

Naime, Kendal je do sada vešto izbegavala da ozvaniči vezu sa Bukerom, ali su je njeni postupci odavali. Dženerova više nije želela da skriva svoje emocije, te  je na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju s Devinom, a pored nje stavila emotikon srca.

No, to nije sve, i košarkaš je obelodanio njihovu vezu, te je objavio video-snimak sa Kendal, na kom se ona igra s psom i njihovu zajedničku fotografiju s piknika.

Sada, kada je istina izašla na videlo – da su Dženerova i Buker obelodanili svoju vezu, njihovi obožavatelji su presrećni, te su im putem društvenih mreža uputili čestitke i komplimente.

– Ni sa jedne strane nema nekih velikih očekivanja ili ludih obaveza – rekao je izvor blizak njima, ali potvrđuje da je novopečeni par presrećan.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike