Sandra Afrika prozvala Ivanu Nikolić: Ona je sa starijim čovekom, ćelavim, ne gradi se tako karijera

16.02.2021

13:02 >> 13:20

0

Autor: D. Božović

Pevačica je uputila vrlo provokativan komentar svojoj koleginici, a kako će ona uzvratiti na ovo, ostaje da saznamo

Sandra Afrika prozvala Ivanu Nikolić: Ona je sa starijim čovekom, ćelavim, ne gradi se tako karijera
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Danima unazad se spekuliše da je članica grupe „Hurricane”, Ivana Nikolić u vezi sa fudbalerom Vladimirom Volkovim, bivšim dečkom pevačice Sandre Afrike, međutim ona ističe da to nije istina. Osim toga, pojavili su se i natpisi da je Afrika blokirala atraktivnu plavušu na društvenim mrežama, a kako pevačica tvrdi to nije istina.

– Koliko sam upućena, ona je duže vreme u vezi sa tim nekim starijim čovekom, ćelavim, koji je osnovao tu grupu – rekla je Sandra za „IDJ” i zaključila:

Antonio Ahel/ATAImages

– Ako je sve ovo neki marketinški trik ili tako nešto, mislim stvarno šta da kažem. Mogu samo da kažem da se na takvim stvarima ne gradi karijera. Gradi se tako što imaš dobre pesme, spotove i puniš klubove. Na ovakvim budalaštinama i glupostima, ne – dodala je Afrika.

Podsetimo, Kristina Nikolić je prošle godine okončala dugogodišnju vezu, a posle toga su počele da kruže glasine da je sa Volkovim, što je pripadnica popularne grupe demantovala.

– Vladimira Volkova poznajem već nekoliko godina, imamo zajedničke prijatelje i poznanike. Često se sastanemo kao i sada na Kopaoniku gde je bilo više nas u društvu. Sa Vladimirom nisam u vezi, iskreno trenutno nemam vremena za vezu, fokusirane smo na izbor pesama za Evroviziju – jasno je rekla Nikolićeva za magazin „Hello”.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike