Saša Matić treba da sarađuje sa Jalom i Bubom, a hapšenje bi moglo da im poremeti planove: Želimo brzo razrešenje situacije!

17.02.2021

08:15 >> 02:01

0

Pevač i njegov PR tim ističu da bi im bilo zadovoljstvo da rade sa reperskim tandemom na albumu, kojim Matić ove godine planira da obeleži 20 godina karijer

Saša Matić treba da sarađuje sa Jalom i Bubom, a hapšenje bi moglo da im poremeti planove: Želimo brzo razrešenje situacije!
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevač Saša Matić uskoro će obeležiti 20 godina karijere, a bilo bi mu zadovoljstvo da mu tandem, koji čine Jala Brat i Buba Koreli, uradi pesmu, koja će se naći na njegovom albumu. Povodom novonastale situacije sa Korelijem, portal 24sedam kontaktirao je Sašu, kako bismo saznali da li bi reperovo hapšenje moglo da utiče na njihove planove.

– Nisam ništa čuo, imao sam tad neku proslavu. Ne znam o čemu se radi. Mislim da je glupo sada to da komentarišem. Kada bude nešto gotovo, svakako ćemo biti na vezi… Oni su profesionalci u svom poslu, što dokazuje njihova velika popularnost, veliki hitovi, koncerti… Svakako želimo brzo razrešenje ove situacije – rekao nam je Matić.

ATAImages/ Antonio Ahel

Osim toga, Sašin PR menadžer je istakao da bi voleli da ovaj reperski tandem uradi za Sašu pesmu, budući da ih smatra velikim profesionalcima.

– Zadovoljstvo bi nam bilo da urade bar jednu numeru za Sašu na novom albumu kojim planira da obeleži 20 godina karijere. Zajedno sa njihovim timom i pokojnim menadžerom Borom Lalevićem radio sam koncert – rekao je Sašin PR menadžer i dodao:

– Ja, kao Saletov menadžer, sam s njima radio koncert na Tašmajdanu. Imamo jako dobar odnos i jako dobru saradnju, i sa njima i sa njihovim menadžerima. Oni su ljudi profesionalci – tvrdi on.

Instagram/bubacorelli/Printscreen

Podsetimo, reper Amar Hodžić, poznatiji kao Buba Koreli, uhapšen je nakon pucnjave, koja se dogodila u Sarajevu u ponedeljak, 15. februara. On se, prema policijskim informacijama, tereti za krivična dela izazivanja opšte opasnosti, nošenja oružja i nanošenja teških telesnih povreda. Međutim, reper je nakon 90 minuta ispitivanja i saslušanja pušten iz pritvora, u utorak oko 14.3o.

Iako je pušten na slobodu, ovaj predmet ide u redovnu proceduru i istraga o ovom slučaju se nastavlja.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike