„Žena od sultana” bez dlake na jeziku priznala: Vuk Kostić mi je najseksepilniji muškarac u Srbiji

18.02.2021

06:31 >> 08:59

0

Autor: D. Božović

Na iznenađenje svih, TIjana Milentijević je priznala da ju je Kostić oduševio, iako su mnogi pomišljali da će to biti njegov kolega Biković

„Žena od sultana” bez dlake na jeziku priznala: Vuk Kostić mi je najseksepilniji muškarac u Srbiji
Copyright Toxic

U emisiji „Tranquilo” koja je prikazana u nedelju na Toxic Folk kanalu, akcenat je bio na emocijama, s obzirom na to da je 14.februar sinonim za iste. Tijana Ranđelović je najpre ugostila svoju imenjakinju, definitivno najaktuelniju mladu pevačicu, Tijanu Milentijević, a potom im se u studiju pridružio i Sharan Allegro, sa kojim je smeh po pravilu zagarantovan.

Govorilo se o životu, planovima, ali i onim neizbežnim temama koje se tiču emocija. Sharan je gledaocima poručio da „Život nisu pare, život je ljubav”, inače repliku iz jednog svog projekta i otkrio svoju emotivnu stranu. Tijana eM je priznala da bi dečku proveravala telefon kada bi jedan dan bila nevidljiva, a potom su oboje otkrili ko su po njima najseksepilnije osobe sa javne scene i umalo se posvađali.

Toxic

Tijana je istakla da joj je od žena, Nataša Bekvalac najlepša, Sharan da su to devojke iz grupe “Hurricane” i Vesna Zmijanac iz mladosti, bez premca, a onda je nastala polemika oko muškaraca. Sharan je napao” da navede Miloša Bikovića, jer je on svim ženama broj 1, a Tijana nije htela iz inata, te je otkrila da joj je najseksepilniji muškarac sa javne scene – glumac Vuk Kostić!

Da li je pevačica imala priliku da ga upozna ili ne, to ne znamo, ali verujemo da se mnoge žene slažu sa njom. Ko zna, možda se upravo Vuk pojavi u nekom novom Tijaninom spotu?

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Toxic Tv

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike