Neda Ukraden nekad i sad: Bez veštačkih umetaka i grama silikona (FOTO)

18.02.2021

08:15 >> 00:04

0

Pevačica je promenila svoj izgled, ali je zadržala osmeh i vedrinu koju je imala kao devojka

Neda Ukraden nekad i sad: Bez veštačkih umetaka i grama silikona (FOTO)
Copyright Z. Milutinovic/ATAImages

Pevačica Neda Ukraden je na javnoj sceni više od pet decenija. Sedamdesetih godina bila je jedno od najvećih imena jugoslovenske muzike, a veliku popularnost ima i dan danas, nakon 53 godine muzičke karijere.

Nedavno je proslavila svoj 70. rođendan, iako se po njenom izgledu to nikada ne bi reklo. Mnogi kažu da čak izgleda makar dve decenije mlađe. Kao devojka Neda je posedovala nestvarnu lepotu kojom je očarala bivšeg supruga Milana Bilbiju sa kojim je dobila ćerku Jelenu.

Ta harizma i lepota kojom je žarila i palila, nije ni danas iščezla. Pevačica je listajući uspomene i stare albume podsetila svoje pratioce kako je izgledala u mladosti. Neda je ranije bila crnka, sa širokim osmehom, a danas, 40 godina kasnije, odlučila se za nešto kraću frizuru i svetliju boju kose.

Iako se mnoge estradne umetnice stide svog izgleda iz mladosti, to se za Nedu ne može reći. Baš naprotiv, ona je ta koja ističe da su joj te fotografije iz mlađih dana, najdraže uspomene.

U letnjem periodu, dok su nas obasjavali zraci sunca, Neda se bez pardona skidala u kupaći kostim i pokazala kako izgleda u sedmoj deceniji, a zbog njenog, slobodno možemo reći, savršenog izgleda postavila je veliki standard svojim koleginicama.

Neda je u jednom od ranijih intervjua istakla da nikada nije radila estetske korekcije, kako bi bolje izgledala, već je mnogo truda i rada uloženo da bi imala rezultat kakav danas poseduje.

– Ono što sam nasleđem, genetikom, dobila meni je u startu olakšalo život. Dalo izvesnu prednost – ali sve dalje je vežbanje. Imam svoje vežbe, osam različitih, koje svakodnevno radim, kući, na putu, u hotelu. Uz sve to praktikujem da odlazim na plivanje i tenis, dva sporta koja obožavam. Sve ovo i ishrana, rad, duh, energija, nega. Sve, samo bez silikona. Ni gram. I ponosim se time. Evo živog dokaza da žena i bez tih veštačkih umetaka, u zrelim godinama, može biti sasvim prirodnog i pristojnog izgleda – ispričala je pevačica jednom prilikom za Blic.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike