Milica Todorović otkrila svoj najveći strah: Ponekad se rasplačem, skinem teret

02.12.2020

16:21 >> 15:51

0

Autor: N. Lisinac

Ispričala je da često odlazi kod psihoterapeuta i da joj te seanse veoma prijaju

Milica Todorović otkrila svoj najveći strah: Ponekad se rasplačem, skinem teret
Copyright Milica Todorović, Printscreen: Kurir TV

Iako je skoro svaka njena ljubavna veza bila veoma medijski propraćena, pevačica Milica Todorović je je neko je ko ne voli preterano da javnosti iznosi detalje o svom ljubavnom životu. Njena poslednja emotivna veza sa glumcem Petrom Strugarom završila se neslavno i trenutno je sama, a kako kaže, samoća je nešto što je najviše plaši.

– Moja priča sa Petrom je završena. Ne gledam u prošlost, već samo u budućnost. Vidite da sam sada prava dama sa psom. Ne volim kad sam sama, iskreno, moj najveći strah je od samoće. Zato sada imam kucu i nikad mi nije dosadno – započinje ona.

Milica Todorović ATAImages/ Antonio Ahel

Ona je vrlo mlada ušla u estradni svet, a kako bi sve to lakše podnela odavno je potražila pomoć psihoterapeuta, koga i danas često poseti kada joj zatreba.

– On mi mnogo pomaže. Kad god mi zatreba razgovor, odem kod njega. Ponekad se suočavamo sa raznim problemima i ne možemo sami da ih rešimo. Kad bi ljudi shvatili da je odlazak kod stručnog lica najbolje utrošen novac, onda ih ne bi bilo sramota. Obožavam te seanse! Odem, izručim sve svoje probleme, ponekad se rasplačem, skinem teret… Ma, milina! Drugačije je nego kada ispričaš prijatelju, jer sve vreme imaš na pameti da prekoputa tebe sedi lekar. Prija mi to i svima bih rado preporučila – rekla je Milica za “Informer”.

Pročitajte još:

Milica Todorović priznala u kakvom je sada odnosu sa Strugarom

Milica Todorović za 24sedam o pevačima koji rade tokom epidemije: Svako ima pravo da radi kako želi, ne bih rizikovala zbog para!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Informer

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike