Obe imaju mlađe partnere! Goga Sekulić o Ceci i njenom dečku: Žena ima prava da bude srećna i da voli

18.02.2021

15:12 >> 15:20

0

Autor: D. Božović

Pevačica je starija od svog emotivnog partnera 15 godina, dok je Ražnatovićeva od Srejovića devet

Obe imaju mlađe partnere! Goga Sekulić o Ceci i njenom dečku: Žena ima prava da bude srećna i da voli
Copyright Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović, Foto: 24sedam

Prijateljstvo pevačica Goge Sekulić i Svetlane Cece Ražnatović više nije kao nekada. Iako su ranije mnogo više posećivale jedna drugu, sada je sve utihnulo, ali među njima, prema rečima Sekulićeve nema zle krvi i loše energije.

Kako je nedavno obelodanjeno da Ceca ima devet godina mlađeg dečka Bogdana Srejovića, Goga je dala svoj sud i kako kaže, mnogo joj je drago što je njena koleginica pronašla ljubav.

– Žena ima prava da bude srećna i da voli, kao i svi. Baš mi je drago! Godine nisu bitne, pa ko to još gleda? Bitno je da se vole i da uživaju – rekla je Goga.

Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović Instagram screenshot

Poznato je i da i Goga ima emotivnog partnera Uroša Domanovića koji je 15 godina mlađi od nje i sa kojim odlično funkcioniše.

– Ranije sam bila ljubomorna, a poslednjih godina nisam. Moj suprug je lep i zgodan dečko, pa mi je simpatično kada ga druge žene komentarišu. Ni on nije ljubomoran. Osobe koje su sigurne u sebe nemaju potrebe za tim – istakla je Goga za Hit Informer, rekavši da se njih dvoje ne razlikuju mnogo od ostalih parova, te da se „posvađaju samo u hodu”.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Podsetimo, Goga je ranije bila često viđen gost na Cecinim slavljima, a onda se njihovo druženje proredilo. Kao jedan od razloga navodio se Cecin nedolazak na Goginu svadbu sa pokojnim Igorom Ramovićem, koji je preminuo u julu 2013. godine.

– Ja ne znam zašto neko ne pita Cecu „Šta bi sa tobom i sa Gogom?!”. Odmah da kažem, u svađi nismo. Da se ne ponavljam, ona i par ljudi na svadbi se nisu pojavili i od tada je sve stalo. Zašto, ne znam – rekla je Goga 2017. godine za medije, a nakon dve godine, otkrila je nešto više o tome:

– U jednom momentu su nam se putevi razišli. Nakon gubitka bivšeg supruga, okruženje koje me je uvalilo u sve to kumovalo je i mom odnosu sa Cecom. Neko je iskoristio moju ranjivost kako bi narušio Cecin i moj odnos. Nas dve se nikada nismo svađale, samo smo prestale da idemo jedna drugoj na slavlja – rekla je Sekulićeva 2019.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike