Jelena Frajla i Balašević živeli su u istoj ulici, nisu stigli da se oproste: Otišao je mlad, a niko od nas nije spremio ruzmarin

20.02.2021

09:05 >> 10:28

0

Članica benda Frajle je u svojoj izjavi za 24sedam priznala koliko joj je teško zbog odlaska čuvenog kantautora

Jelena Frajla i Balašević živeli su u istoj ulici, nisu stigli da se oproste: Otišao je mlad, a niko od nas nije spremio ruzmarin
Copyright Antonio Ahel/ATA IMAges

Kanatautor Đorđe Balašević napustio nas je juče, 19. februara, u 67. godini, a zbog njegove smrti su ožalošćene brojne kolege, prijatelji, porodica koji su u prethodinim satima izjavili saučešće njegovoj porodici, a to je učinila i Jelena Buča, jedna od članica akustičnog benda Frajla.

Za 24sedam, Jelena Frajla je otkrila da su živeli u istoj ulici, a potom ispričala kakav je to Balašević bio i šta je naučila od njega.

Antonio Ahel/ATAImages

– Bio nam je uzor, prvi ton na gitari, prva otpevana pesma na nastupima, prvi stih, prve ljubavi, sve tuge i sreće dočekivale smo uz njegove pesme. Sada živimo u istoj ulici i ne verujemo da se više neće vratiti u našu Cvijićevu, da je otišao mlad, a niko od nas nije spremio ruzmarin. Ovo suviše jako boli i muziku, i umetnost, i da li će ikada neko moći da nadmaši ovakvog genijalnog Božu zvanog Puba. Neka mu je večna slava, mislim da ceo svet danas plače za našim Panonskim mornarom – rekla je Jelena Buča za 24sedam.

Pročitajte još

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike