Ana Bekuta o teškoj stazi koju je prešla do uspeha: Cena slobode je visoka, ali je satisfakcija velika

02.12.2020

23:51 >> 23:31

0

Pevačica je ponosna na to što danas može da kaže da je sve stekla sama

Ana Bekuta o teškoj stazi koju je prešla do uspeha: Cena slobode je visoka, ali je satisfakcija velika
ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Ana Bekuta dobila je pre nekoliko meseci priznanje za izuzetan doprinos narodnoj muzici, a njega su joj udelile kolege, zbog čega je ona veoma ponosna, kao i na svoju dugogodišnju karijeru uopšte.

– Da je lošeg više nego dobrog, ne bih ni ostala u ovom poslu. Neki vas vole, neki ne, ali kvalitet svi cene i priznaju. Najzad, kao i u drugim vodama, neophodan je minimum esnafske solidarnosti. Negativne emocije više izjedaju one koji ih emituju nego one kojima su upućene – rekla je Ana za Story i otkrila zašto u okviru svake objave na Instagramu piše hešteg „Sve sam stekla sama”, koji je istovremeno i naziv jedne od njenih najpoznatijih pesama.

– To je naslov moje pesme koja ima mnogo poklonika, naročito među damama koje se u njoj prepoznaju. Pišu mi ljudi da je gotovo postala neka vrsta ženske himne. U njoj je dosta autobiografskog, a neki kažu da ima i izvestan feministički prizvuk. Činjenica je da sam sebi sama krčila put i na to sam ponosna. Pored toga, to je omiljena pesma moje mame – kazala je Bekuta i dodala:

Antonio Ahel/ATAImages

– Kad si sam, preuzimaš kompletnu odgovornost na sebe. To je istovremeno i zastrašujuće i veličanstveno, zbog čega je, kad uprkos svemu opstaneš i uspeš, satisfakcija velika. Cena slobode je, naravno, visoka, ali je nikada ni za šta nisam i ne bih menjala.

PROČITAJTE JOŠ:

Milena Vasić strahuje od posledica korone: Pitanje je sa kakvim ožiljcima na plućima i u srcu ćemo ostati

Milica Pavlović postala plavuša: Obožavaoci ne mogu da veruju koliko dobro izgleda! (FOTO)

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Story