Još dvadesetak minuta i ne bi mi bilo spasa! Nikolina Pišek došla u Beograd: Srećna sam što sam živa

21.02.2021

18:09

0

Voditeljka je nekoliko dana provela u bolnici, kao i njena ćerka Una, pošto se otrovala gasom kada je pukla cev od plina koja obezbeđuje grejanje za celu zgr

Još dvadesetak minuta i ne bi mi bilo spasa! Nikolina Pišek došla u Beograd: Srećna sam što sam živa
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka Nikolina Pišek nedavno je doživla veliku neprijatnost kada je u zgradi u kojoj živi sa suprugom Vidojem Ristovićem i šestogodišnjom ćerkom Unom pukla cev od plina koja obezbeđuje grejanje. Majka i ćerka tada su zbog trovanja nekoliko dana provele u bolnici, a posledice ih i danas muče.

Trenutno, borave u Beogradu.

– Evo, dokazujem upravo da sam živa. Izgledam relativno živo, hvala svima na brizi. Dobro se osećam, još uvek malo slabije dišem, nadam se da će posledice nestati. Na mojoj zgradi su vršene sanacije nakon zemljotresa i mislim da su ti radovi loše izođeni. Došlo je do toga da su nas izvlačili polužive iz stana – ispričala je u „Premijeri – Vikend specijalu” ona, pa nastavila o nemilom događaju, koji je mogao i kobno da se završi: U trenutku kada je nastupila evakuacija jesam spavala, nije to bio zdrav stan, već sam se bila odjavila. Ja sam počela da osećam simptome koje nisam povezivala sa trovanjem. I ćerka se žalila na glavobolju. Mislila sam da je zbog hranje. Ona je otišla da spava, ja sam ostala budna i na nogama. U trenutku kada sam se javila suprugu, on je posumnjao da se nešto događa. Una je povraćala i meni je bilo loše. On je shvatio da se nešto dešava, tada je alarmirao sve. Ja sam bila bez svesti kada su oni došli. Delimično se sećam nekih ljudi i da su mi postavljali pitanja. Malo se sećam prijema u bolnicu i tamo sam se osvestila nakon nekog vremena. Znam da mi je prijateljica pričala da su joj rekli da je bilo još par minuta da bi bilo gotovo. Moj život je visio o koncu. Da sam ostala još dvadesetak minuta duže, ne bi mi bilo spasa.

Nikolina je otkrila i kako se sada oseća:

– Imam promene u srčanom ritmu i promene na plućima, Una ima promenu u moždanoj aktivnosti glave. Videćemo koliko su trajne. Srećna sam što sam živa.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike