Ipak ništa od svadbe Kloi Kardašijan i Tristana Tompsona? (FOTO)

21.02.2021

21:33 >> 21:10

0

Cipele koje je htela da istakne brzo su pale u drugi plan, zbog ogromnog prstena koji je sijao sa njene ruke, ali po svemu sudeći, ne vereničkog

Ipak ništa od svadbe Kloi Kardašijan i Tristana Tompsona? (FOTO)
Copyright Kloi Kardašijan i Tristan Tompson Profimedia

Kloi Kardašijan napravia je ozbiljnu pometnju na društvnoj mreži Instagram pošto je u jeku priča o novoj vezi Kortni, te razvodu sestre Kim, „dolila ulje na vatru” i objavila fotografiju zbog koje je njena ruka (umesto cipela koje je reklamirala) dospela u prvi plan. Naime, obaveštavajući prijatelje i fanove kada će u sklopu svoje linije „izbaciti” i novu obuću, bez obzira na opis fotografije, došlo je do zabune.

Zbog velikog prstena na njenoj ruci, za koji pojedinci i dalje veruju da je verenički – reklama joj je toliko brzo propala, da je morala da se oglasi u jednom trenutku. Odgovorila je na komentar prijateljice Morgan Stjuart:

– Moj odgovor „da” odnosio se na pitanje „je l da”, u smislu, da, cipela će biti 25. februara – kratka je bila Kloi, u moru čestitki povodom veridbe s Tristanom Tompsonom, koja se, po svemu sudeći, uopšte i nije odvila.

Kloi Kardašijan Instagram screenshot

Podsetimo, par je uživao u ljubavi i zajedno su dobili i ćerkicu Tru, međutim, mladi košarkaš prevario je najmađu sestru „Kardašijan klana” malo pred porođaj. U poslednje vreme i kada su već izgladili odnos, trude se da udruženim snagama odgajaju devojčicu, ali od ozbiljnijeg odnosa nakon pomirenja nema ništa ili makar o tome ne govore javno.

Kloi se nije dalje niti preciznije oglašavala povodom „kamena iz reklame”, napominju pojedini strani mediji, ali fanovi joj bez prestanka čestitaju na izvesnoj veridbi, te se nadaju i njenoj reči uskoro.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike