Privukli ste pažnju, ali to ne menja činjenicu da je sve laž! Vudi Alen oštro odgovorio i televiziji i porodici Farou

22.02.2021

22:39 >> 22:09

0

Reditelj je zajedno sa suprugom Sun-Ji Previn prokomentarisao seriju zbog koje se u javnosti iznova podigla velika prašina zbog navoda da je u avgustu 1992. pr

Privukli ste pažnju, ali to ne menja činjenicu da je sve laž! Vudi Alen oštro odgovorio i televiziji i porodici Farou
Copyright Vudi Alen Profimedia

Sun-Ji Previn i Vudi Alen o seriji „Alen protiv Farou” nemaju mnogo lepog da kažu. U zajedničkom saopštenju za javnost, nazvali su ovo ostvarenje „skupinom laži” koje je televizija „u dosluhu sa porodicom Farou, nezainteresovana za istinu” prikazala niz svedočenja o Alenovom navodnom sek*ualnom zlostavljanju ćerke Dilan Farou, koju je usvojio dok je bio sa glumicom Miom Farou.

Dilan, naime, potvrđuje da ju je reditelj zlostavljao u avgustu 1992. godine, kada je imala svega sedam godina, što on oštro negira, piše „The Hollywood Reporter”.

Pročitajte još:

– Ovi dokumentarci nisu bili zainteresovani za istinu. Proveli su više godina sarađujući s porodicom Farou i njihovim bliskima, umesto da se konkretno informišu, samo kako bi složili ovaj napad, prepun laži. Vudi i Sun-Ji njihov poziv dobili su pre manje od dva meseca i tom prilikom im je dato svega nekoliko dana da se „izjasne”. Naravno, odbili su – glasi izjava bračnog para, prenose strani mediji.

– Kao što je to već decenijama poznato, ove optužbe su kategorički lažne. Više ih je agencija istraživalo i otkrilo je da, bez obzira na to kakva su verovanja usađena u Dilan Farou, nikakvog zlostavljanja nikad nije bilo. Nažalost, nije iznenađenje što je ovo emitovao baš „HBO”. Mreža ima potpisan ugovor s Ronanom Farouvom. Uprkos tome što će ovaj traljavi napad dobiti na pažnji, on ne menja činjenice – navodi se dalje.

Podsećanja radi, „Alen protiv Farou” ima četiri dela i prikazuje niz svedočenja o Alenovom navodnom zlostavljanju ćerke, koju je usvojio dok je bio sa Farouovom. Usvojena ćerka Dilan tu potvrđuje da ju je reditelj napastvovao u avgustu 1992, kada je imala te sedam godina.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike