Mia Borisavljević objavila snimak sa ultrazvuka: Beba ne miruje, smeju joj se i pevačica i doktorka! (FOTO)

23.02.2021

21:50 >> 21:03

0

Autor: M. Gudžulić

Krajem prošle godine saopštila je javnosti da će se ponovo ostvariti u ulozi majke, a zatim dodala da će rodti još jednu devojčicu

Mia Borisavljević objavila snimak sa ultrazvuka: Beba ne miruje, smeju joj se i pevačica i doktorka! (FOTO)
Mia Borisavljević i Bojan Grujić ATAImages/Antonio Ahel

Mia Borisavljević i Bojan Grujić još jednom će se ostvariti u ulozi roditelja. Par već ima jednu ćerku, Emu, a uskoro, pevačica će ponovo roditi devojčicu. U najnovijem snimku koji je objavila u okviru svojih Instagram storija, Mia je pokazala kako napreduje trudnoća, te da beba uopšte ne miruje.

Situacija sa pregleda posebno je nasmejala buduću mamu, ali i doktorku koja je obavljala pregled.

– Glavu ne da… Vidiš kako je savijena glava, a bitno da je gu*icu izbacila, ozbiljno, to što se ja mučim da je vidim… – pričala je doktorka, dok se Mia smejala, što je zasigurno izmamilo i brojne reakcije onih koji je prate na pomenutoj društvenoj mreži.

Mia Borisavljević Instagram screenshot

Inače, Mia je, po saznanju da je trudna, ispričala da Bojanova i njena naslednica još ne zna da „stiže pojačanje”, kada je njena porodica u pitanju.

– Ona misli da će da dobije i seku i batu, ali sam joj ja objasnila da to neće moći tako odjednom. Raduje se i kaže da mora da pomogne i mami i tati i da zbog toga neće moći da ide u vrtić – ispričala je Mia nedavno u intervjuu za 24sedam.

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti