Mustafa ne plaća alimentaciju više od dve godine! Emina Jahović: On može da ispunjava svoje obaveze, ali izgleda ne želi!

23.02.2021

21:53 >> 22:34

0

Najgore se osećala kada je jednom prilikom odvela dečake kod lekara i tek tamo saznala da im zdravstveno osiguranje nije uplaćeno, priča pevačica

Mustafa ne plaća alimentaciju više od dve godine! Emina Jahović: On može da ispunjava svoje obaveze, ali izgleda ne želi!
Copyright Emina Jahović ATAImages/Anotnio Ahel

Emina Jahović i Mustafa Sandal, posle dugogodišnjeg braka, stavili su tačku na svoj odnos u junu 2018. godine. Zajedno, pak, osnovali su i porodicu, te dobili sinove Javuza i Jamana, međutim, prema rečima pevačice, turska muzička zvezda ne želi da ispunjava svoje obaveze kada su finansije u pitanju i tako već i više od dve godine ne plaća alimentaciju.

Jednom prilikom, dečake je odvela kod lekara, pa tek tamo saznala da im osiguranje nije uplaćeno. Takođe, priča Emina, Mustafa je trebalo da kupi kuću u Beogradu, ali ni to nije učinio.

– Mustafa više od dve godine ne plaća alimentaciju za naše sinove Jamana i Javuza. Sve obaveze prešle su na mene – počela je za „Stori” Emina, pa nastavila: Trebalo je da kupi kuću u Beogradu, ali to nije uradio. Takođe smo imali dogovor da pokrije zdravstveno osiguranje dece. Dan kada sam se najgore osećala je bio kada sam odvela decu kod lekara i saznala da im zdravstveno osiguranje nije uplaćeno.

– Ako on zaista ne želi da ispunjava svoje obaveze, uprkos tome što može to da priušti, mislim da bi svoje razloge trebalo da objasni svojoj deci, a ne meni. Ako smo decu doneli zajedno na ovaj svet, dužnost nam je da se isto tako zajednički staramo u njima – zaključila je pevačica.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike