Zlata Petrović zadovoljna time kakva je majka: Lepo sam vaspitala sinove, skromni su

24.02.2021

11:53 >> 12:23

0

Pevačica tvrdi da njeni naslednici ne žele da se šlepaju uz poznatu majku

Zlata Petrović zadovoljna time kakva je majka: Lepo sam vaspitala sinove, skromni su
Copyright Zlata Petrović ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Zlata Petrović iza sebe ima dva braka. Iz prvog sa Zoranom Pejićem Pejom ima sina Jovana, a iz drugog braka sa Hasanom Dudićem ima sina Mikija.

Zlata smatra da je svoju decu vaspitala na pravi način, te je govorila o svom mlađem nasledniku koji radi u jednoj beogradskoj prodavnici u tržnom centru.

– Jako sam ponosna upravo zbog toga što je sličan meni i svom ocu. Mi smo jako skromni ljudi, nikada ne pokazujemo šta imamo ili nemamo – rekla je Petrovićeva, a zatim objasnila:

– Ako ti ne vidiš moju dušu i srce sve ostalo je nevažno. Lepo je imati, daleko bilo da nemamo, radili smo i zaradili smo, ali nijednog trenutka moji sinovi nisu želeli da pričaju čiji su – kaže pevačica.

Antonio Ahel/ATAImages

Međutim, stariji sin se, takođe, bavi muzikom, pa je ona rekla da ga često zove da ide na nastupe s njom, ali on to ne želi, jer neće da se misli da se “šplepa” uz majku.

– Nisu iz tog filma jednostavno i meni je drago, jer se oni kao ličnosti bore za svoju budućnost i meni je to veoma drago – istakla je Zlata za “Grand magazin”. Pevačica kaže da su se sinovi ugledali na nju, imajući u vidu da i ona sama ne troši previše novca na garderobu, te da od jedne stvari ume da napravi pet različitih.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike