Krisi Tajgen molila Džoa Bajdena da je otprati sa Tvitera, on joj ispunio želju

24.02.2021

19:06 >> 19:14

0

Manekenka ne krije sreću što ju je predsednik Amerike otpratio sa ove društvene mreže kako bi mogla neometano da objavljuje sadržaj koji želi

Krisi Tajgen molila Džoa Bajdena da je otprati sa Tvitera, on joj ispunio želju
Copyright Krisi Tajgen Profimedia

Manekenka Krisi Tajgen je nekoliko puta putem društvenih mreža zahtevala od američkog predsednika Džoa Bajdena da je otprati sa Tvitera, a sada joj je on napokon ispunio želju, zbog čega je ona istakla da je napokon „slobodna”.

Iako su manekenka i njen suprug Džon Ledžend podržavali Bajdena tokom cele kampanje, sada je ona potpuno neočekivano, zatražila prekid njihovog virtuelnog prijateljstva, kako bi mogla nesmetano i slobodno da objavljuje sadržaje na pomenutnoj društvenoj mreži.

– Da bih mogla da objavljujem slobodno, molim Vas da prestanete da me pratite. Volim Vas. Nije do Vas, do mene je – napisala je Krisi na Tviteru i tagovala Bajdena.

Bajden je bez ikakvog oklevanja odlučio da joj ispuni želju, te je poznatu manekenku otpratio sa Tvitera, gde je trenutno prati samo 12 ljudi.

“K*čko, j*bi se i p*ši k*tu, slobodna sam! – Napisala je srećna manekenka, nakon što ju je Džo otpratio.

Podsetimo, Krisi Tajgen se skoro četiri godine nalazila na listi blokiranih Tviter profila bivšeg predsednika Amerike Donalda Trampa, a odmah nakon što je službeni profil američkog predsednika preuzeo novi predsednik Džo Bajden, manekena je dobila novog pratioca, od kojeg je sada zatražila da je otprati.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike