Ranjen šetač pasa Lejdi Gage! Napadači mu četiri puta pucali u grudi, pa ukrali pevačicina dva buldoga!

25.02.2021

17:18 >> 17:45

0

Autor: D. Božović

Američka pevačica se veoma potresla zbog ovog incidenta, te je napadačima odmah ponudila 500.000 evra kako bi joj vratili ljubimce

Ranjen šetač pasa Lejdi Gage! Napadači mu četiri puta pucali u grudi, pa ukrali pevačicina dva buldoga!
Copyright Profimedia

Šetač pasa američke pevačice Lejdi Gage, Rajan Fišer pogođen je sa četiri metka u grudi od strane dva muškarca koja su mu u tom trenutku ukrala 2 od 3 pevačicina francuska buldoga, za koje je ona i te kako vezana, a ova vest ju je i te kako potresla.

Lejdi Gaga često sa pratiocima podeli fotografije na kojima uživa sa ljubimcima kojima je dala imena Koi, Mis Azija i Gustavo, a sada kada su njeni mezimci kidnapovani, pevačica se i te kako uplašila. Dok, Rajan Fišer je šetao Lejdi Gagine voljene pse u zapadnom delu Holivuda u sredu oko 22 sata upucan je ispred svoje kuće u Sijera Bonita aveniji.

Kako piše TMZ, policija je reagovala brzinom munje i u najkraćem roku stigla na lice mesta gde su zatekli Fišera svesnog, ali u teškom stanju. On je veoma teško disao i hitno je prebačen u bolnicu, ali izvesno je da će se oporaviti.

Profimedia

Kako se novodi Koi i Gustavo su ukradeni, dok je Mis Azija pobegla, a policija ju je kasnije pronašla. Dežurna ekipa je opisala osumnjičene kao dva Afroamerikanca koja su nosila bejzbol kačkete, a pobegli su u belom BMW-u.

Dok je Fišer šetao pse i vodio brigu o njima, Lejdi gaga se nalazila u Rimu, u Italiji, a kada je čula šta se dogodilo sa njenim ljubimcima, bez oklevanja je ponudila da plati čak 500.000 dolara, kako bi joj vratili pse, navodi TMZ.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike