Preminula majka Jovane Tipšin: Pevačica utučena

25.02.2021

21:50 >> 21:52

0

Autor: D. Božović

Folkerkina majka je izgubila život u 81. godini, a ona se oprostila od nje potresnim rečima

Preminula majka Jovane Tipšin: Pevačica utučena
Copyright Antonio Ahel/ATAImages.

Pevačica Jovana Tipšin je priznala svojim pratiocima na Instagramu da je njena majka preminula u 81. godini. Kako bi obavestila sve one koji je poštuju folkerka je objavila fotografiju sa majkom i svima saopštila ovu tužnu vest.

Jovana se od svoje majke oprostila potresnim rečima i ovim prilikom obavestila sve o tragediji koja je zadesila njenu porodicu.

Printscreen Instagram/jovanatipsin

– Mamice naša, heroju naš, napustila si nas danas. Volimo te! Neka te Gospod Bog primi u carstvo nebesko. Neka te anđeli čuvaju najčistija dušo – napisala je Jovana kao opis fotografija na kojoj je zagrljena sa majkom.

Pročitajte još

Podsetimo, Jovana je nedavno za medije izjavila da i te kako poštuje propise zbog pandemije koronavirusa, jer ima bolesnu majku kojoj je maksimalno posvećena.

– Slušam šta govore nadležni i veoma sam disciplinovana. Ne idem nigde, osim ako moram na brzinu u nabavku ili da izvedem psa napolje, jer živim u stanu. Svakoga dana briskam po kući. Ruke su mi crvene od svega toga (sredstva za dezinfekciju), ali moram da vodim računa jer je sa mnom u stanu mama koja ima 81 godinu. svakoga dana spremam voćne mikseve i dosta jela sa povrćem. Imam mini teretanu u stanu, tako da ne gubim što se treninga tiče – rekla je Jovana za Alo.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike