Mislila sam da ću ostatak života da provedem u tišini i patnji: Korin Bejli Rej o gubitku supruga u 29. godini

26.02.2021

08:46 >> 09:40

0

Britanska pevačica i tekstopisac smatra svojim životnim dostignućem to što je uspela da prođe kroz taj težak period

Mislila sam da ću ostatak života da provedem u tišini i patnji: Korin Bejli Rej o gubitku supruga u 29. godini
Copyright Korin Bejli Rej Profimedia

Korin Bejli Rej, još uvek najprepoznatljivija po singlu iz 2006, „Put your records on”, u jednom intervjuu otkrila je mnogo šta o sebi, o čemu se u javnosti malo znalo. Kao mala, na primer, maštala je tome da postane balerina, novac najviše troši na odeću i hranu, a najteži period ikada za nju je bio onda kada je ostala bez supruga, sa 29 godina. Pevačica je sa njim planirala budućnost i toliko ga je volela, da je zatim duboko verovala da je više nikad i ništa neže obradovati, posle njegove smrti. Tako tragično rušenje snova za nju je značilo „kraj”. Ipak, pošto je uz veliku pomoć uspela „da ustane” – to smatra svojim najvećim dostignućem.

Korin je, pošto se udala sa 22, svoje ime promenila u Korin Bejli Rej. Džejson Rej (1976-2008), nekadašnji saksofonista „Haggis Horns-a” svojevremeno je snimao sa njom, kao i Ejmi Vajnhaus, te i drugi zvezdama… Kako su tada prenosili strani mediji, preminuo je pošto se slučajno predozirao metadonom, uz alkohol.

– Bio je impulsivan. Voleo je da popije, ali samo zabave radi. Ovo je moglo da se završi mnogo drugačije, da bude jedna od onih gluposti koje ti se dese kad popiješ, pa ne možeš da veruješ da su ti se desile kad se otrzniš. Ne mogu da verujem da nije bilo tako, nego da znatiželja pošla naopako… – bila je izjavila tada pevačica.

Šta ste maštali da ćete postati?

– Balerina.

Ambicija ili talenat, šta je bitnije na putu ka uspehu?

– Za onaj komercijalni uspeh, svakako ambicija. Ali životni poziv zahteva talenat.

Na šta trošite najviše novca?

– Najčešće se hranim van kuće. Ali i zbog odeće bi me bilo sramota, kada bih sad sela da porazgovaram sa svojim bankarom. Ma, polovina je svakako scenska garderoba.

Šta je za Vas „vetar u leđa”?

– Želja da završim šta sam započela. A sat otkucava.

Vaše najveće dostignuće?

– Mislim da nisam postigla ništa… Spektakulano. Ali najteže mi je bilo dok sam tugovala, u tom procesu opraštanja, prihvatanja gubitka. Moj prvi suprug je preminuo kada sam imala 29. Šok gubitka partnera, budućnosti kakvoj sam se nalada i planirala je s njim, imala sam utisak da je to i moj kraj – otvorila je dušu jednom prilikom za „ft.com” Korin, pa nastavila: Verovala sam da ću ostatak života da provedem u tišini i tugujući. Međutim, imala sam pomoć i prebrodila sam nekako. Ustala sam. A to je za mene velika prishička i emocionalna pobeda.

Korin Bejli Rej udala se za dugogodišnjeg prijatelja, producenta i džez muzičara Stiva Brauna 2013. godine. Par je zajedno dobio dve ćerke. Danas, 26. februara, Korin proslavlja 42. rođendan.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike