Ćira godinu dana živi u kolibi, a oseća se kao da je u zatvoru: Nigde nema žive duše!

26.02.2021

14:29 >> 14:35

0

Autor: D. Božović

Pevač je zbog situacije sa koronavirusom primoran da ostane u Nemačkoj, a teško mu pada što ne može da vidi prijatelje i porodicu u Srbiji

Ćira godinu dana živi u kolibi, a oseća se kao da je u zatvoru: Nigde nema žive duše!
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevač Dejan Ćirković, vlasnik hita „Fenomenalno” domaćoj javnosti poznatiji kao Ćira, već 25 godina živi sa porodicom u Nemačkoj. On već duže vreme nije prisutan na javnoj sceni, a zbog trenutne epidemiološke situacije popularni Ćira ne uspeva da se vrati u Srbiju, zbog čega je tužan.

Ćira u našoj zemlji ima roditelje i prijatelje koje nije video godinu dana i sa kojima se čuje samo putem poziva. On boravi u jednoj vikendici iznad Štutgarta, a kako ne bi bio besposličar posvetio se poljoprivredi.

– Tu sam od marta prošle godine, sad će da bude tačno godinu dana kako sam u kolibi – kaže Ćira i objašnjava kakva je trenutna situacija u Nemačkoj.

Antonio Ahel/ATAImages

– Od 2. novembra pa do danas je sve zatvoreno, samo rade prodavnice za hranu. Ni frizerski saloni, ni restorani, ni kafići ništa ne radi, u gradu nema žive duše. Imali smo i policijski čas, pa su ga ukinuli, al’ šta nam vredi kad nemamo gde da idemo?!

Koliba je sada Ćirin drugi dom, tu je pronašao svoj mir, a svoje slobodno vreme koristi kako bi sadio povrće za sopstvene potrebe.

– Za svaki slučaj da se nađe, ali nemam mesta da snabdevam Nemačku belim lukom – našalio se i priznao da mu je teško što godinu dana nije video svoju porodicu u Srbiji i da se zbog toga oseća kao da je u zatvoru.

– Nadam se da ću polovinom marta uspeti da dođem u Srbiju – kaže on i dodaje:

– Ovde je zabranjeno okupljanje, ali mi nekad kršimo to pravilo, mada ne bude nas više od dvoje, troje. Skupimo se u kolibi kad je lepo vreme i malo roštiljamo uz rakiju – ispričao je Ćira u emisiji Grand Magazin.

Pročitajte još

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike