Prve fotografije Zijaha Sokolovića nakon lekarske intervencije: Glumac izašao iz bolnice

26.02.2021

16:35 >> 16:43

0

Autor: D. Božović

Reditelj je zbog srčanih smetnji smešten u Univerzitetski klinički centar pre dva dana, a sada je nakon što su mu doktori ukazali pomoć napustio ovu zdravs

Prve fotografije Zijaha Sokolovića nakon lekarske intervencije: Glumac izašao iz bolnice
Copyright Al Jazeera Balkans

Glumac i reditelj Zijah Sokolović hitno je hospitalizovan zbog srčanih smetnji, a nakon što je uspešno obavljena lekarska intervencija, dramski pisac je napustio Klinički centar u dobrom raspoloženju.

Na društvenoj mreži Tviter, na nalogu Dečijeg pozorišta Republike Srpseke, pojavile su se prve fotografije nakon Sokolovićevog napuštanja Univerzitetskog kliničkog centra u Banja Luci, gde se lečio.

– Zahvaljujući blagovremenoj kardio intervenciji lekara Univerzitetskog kliničkog centra Banja Luka, reditelj Zijah Sokolović danas je napustio bolnicu i u dobrom raspoloženju otputovao iz Banja Luke – piše u objavi.

Podsetimo, Sokolović je, kako su preneli bosanski mediji, hospitalizovan prekjuče zbog problema sa srcem. U Banja Luci je boravio zbog predstave “Devojčica i drvo” koju je režirao, ali čijoj premijeri, nažalost nije mogao da prisustvuje zbog lošeg zdravstvenog stanja.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike