Lejdi Gagi vraćena dva ukradena buldoga: Ženi koja ih je pronašla sledi velika nagrada

27.02.2021

10:27 >> 13:17

0

Pre dva dana napadači su presreli prevačicinog šetača pasa, ranili ga i ukrali njene ljubimce, a sada ih je jedna dama vratila vlasnici

Lejdi Gagi vraćena dva ukradena buldoga: Ženi koja ih je pronašla sledi velika nagrada
Copyright Printscreen Instagram/ladygaga

Dva francuska buldoga, koja su dva napadača ukrali od američke pevačice Lejdi Gage pre dva dana, vraćene su pop zvezdi na sigurno, potvrdila je policija u Los Anđelesu za američke medije.

Lejdi Gaga trenutno boravi u Rimu gde snima film, a jedan od njenih najbližih saradnika potvrdio je da su to njeni psi. Žena koja je vratila pse nije imala nikakve veze sa događajem od pre dve večeri, što je policija i potvrdila, ali još uvek nije jasno kako su se psi našli kod nje.

– Žena je pronašla pse i obratila se osoblju Lejdi Gage da ih vrati. Identitet žene i lokacija pronalaska pasa ostaće poverljivi zbog aktivne kriminalne istrage i zbog njene bezbednosti – navodi se saopštenju policije.

Profimedia

Podsetimo, Rajan Fišer je šetao Lejdi Gagine voljene pse koji se zovu Koi, Azija i Gustav, u zapadnom delu Holivuda u sredu oko 10 časova uveče, kada je upucan ispred svoje kuće u Sijera Bonita aveniji. Policija je brzo stigla na lice mesta i zatekli su Fišera svesnog, ali u teškom stanju. On je veoma teško disao i hitno je prebačen u bolnicu. „The Guardian” navodi da je njegovo životno stanje ugroženo, ali da lekari predviđaju oporavak.

Podsetimo, Lejdi Gaga je ponudila putem društvene mreže Tviter pola miliona dolara onome ko vrati njene pse i tom prilikom pohvalila i svog šetača psa, koji je rizikovao život zbog njenih ljubimaca.

– Ako ste ih nesvesno kupili ili pronašli, nagrada je ista – napisala je ona.

– Rizikovali ste život da biste se borili za našu porodiu. Ti si zauvek heroj – rekla je Lejdi Gaga.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike