Orlando Blum ništa ne prepušta slučaju: Po svaku cenu hoće da ćerka Dejzi Dav prvo kaže „tata"!

27.02.2021

17:53 >> 17:32

0

Rešio je i da propeva kako bi mu se ostvarila želja, ali mnogi sumnjaju da će devojčicina majka Kejti Peri ipak da ga pobedi, kao daleko talentovanija u tom

Orlando Blum ništa ne prepušta slučaju: Po svaku cenu hoće da ćerka Dejzi Dav prvo kaže „tata"!
Kejti Peri i Orlando Blum Profimedia

Orlando Blum rešio je da prva reč naslednice koju je dobio s Kejti Peri bude „tata”, a ne „mama”. Glumac ništa ne prepušta slučaju – otkrio je voditelju Gremu Nortonu, te objasnio kako devojčici non-stop peva i to baš tu reč, kako bi je ona što pre i na zabavan način usvojila. Ipak, dopalo se to njemu ili ne, daleko talentovanija majka devojčice, u tom domenu bar, vrlo lako može da ga pobedi, veruje publika emisije, kako Orlando nije baš sjajan pevač.

Svakako – dobio je veliki plus za trud, pa i pobrao brojne simpatije.

– Konstatno joj pričam, pevam… Sve, samo da ima reč „tata”. Hoću da prvo kaže „tata” – objašnjavao je nasmejani glumac, ali i priznao da njegova verenica svakako mnogo bolje peva: „Tata voli Dejzi Dav”, na primer. A ona sigurno misli: „Mama ovo može mnogo bolje”.

– Mada, rekla je „da-da” jednom kad sam se pojavio, tako da… Ima nade. Ali jedno je sigurno, uvek joj je drago što me vidi – dodao je Orlando.

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti