Preminuo Milorad Pavlović Arsa, finalista šoua „Nikad nije kasno"

28.02.2021

19:11 >> 18:38

0

Pevaču iz Vlasotinca u februaru prošle godine ustanovljen je karcinom pluća. Poslednjih par meseci zdravstveno stanje mu se naglo pogoršalo

Preminuo Milorad Pavlović Arsa, finalista šoua „Nikad nije kasno"
Copyright Milorad Pavlović Arsa ,,Nikad nije kasno" printscreen

Učesnik prve sezone i finalista šoua „Nikad nije kasno”, Milorad Pavlović Arsa, preminuo je danas u 63. godini života, prenose domaći mediji. U februaru prošle godine ustanovljen mu je karcinom pluća. Poslednjih par meseci, međutim, zdravstveno stanje mu se naglo pogoršalo.

Prema rečima njegovih sugrađana, pesmom je mnogima isceljivao rane i bio je deo svakog veselja u svom rodnom kraju. Uz njegov glas lomile su se čaše, duša je pevala, jecala i radovala se, a od prošle godine borio se za život. Njegovi Vlasotinčani, inače, pomagali su mu da isceli svoju najveću ranu – samoću.

– Dijagonoza je takva kakva je. Sad se lečim, krenuo sam na hemoterapiju i odradio prvu turu. Za sad sve dobro podnosim. Videćemo kako će biti vremenom, jer me za par dana očekuje ponovo zračenje – pričao je on za „Grand onljn” ističući kako ponekad otežano diše, te da se uželeo vazduha, kako zbog trenutne situacije nije smeo da izlazi.

Pročitajte još:

Vest o njegovoj iznenadnoj smrti šokirala je kako njegove sugrađane, tako i kolege, kao i učesnike šoua veterana.

– Brate moj, danas sam slomljenog srca, rano je za odlazak ali… Nemam snage da napišem nešto više, samo ću reći da si bio i ostao ljudska gromada i gromada od pevača. Počivao u Božijem miru – izjavio je Asif Katica, Arsin saborac iz prve sezone „Nikad nije kasno”.

Arsa je, inače, rođen u Kragujevcu, a život je proveo u Vlasotincu, gde je i preminuo. Muzikom se bavio još od malena i često je isticao da mu je to sve u životu. Izvodio je žanrove od roka, popa, narodnjaka do izvornih pesama. Ipak, mnogi tvrde da je narodnjake „kidao”. Publiku u „Nikad nije kasno” osvojio je maestralnim glasom, skromnim ponašanjem, ali i tužnom životnom pričom.

Naime, nakon razvoda od supruge, izgubio je svaki kontakt sa svojom decom i to ne svojom voljom.

– Bilo bi mi lakše kad bih znao zašto neće sa mnom da komuniciraju. Za mene je to i dalje veliki znak pitanja – govorio je Arsa u poslednjem intervjuu.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike