Jelena Karleuša o predstojećem albumu i Pesmi Evrovizije: Vreme je da svi odu na jedan dugi godišnji odmor!

01.03.2021

10:39 >> 14:00

0

Pevačica će u saradnji sa velikom muzičkom zvezdom snimiti duet, a zatim je govorila zašto nije predstavljala Sloveniju na Evrosongu

Jelena Karleuša o predstojećem albumu i Pesmi Evrovizije: Vreme je da svi odu na jedan dugi godišnji odmor!
Copyright ATA images/ Antonio Ahel

Publika Jelene Karleuše sa nestrpljenjem očekuje njen novi album pod nazivom “Alfa”, koji će, prema najavama njenog menadžera Zorana Birtaševića, biti gotov u kasno proleće.

O radu na pesmama i kompletnim pripremama kojima se posvetila, Karleuša je rekla da će se čuti novi zvuk.

– Imaćemo puno interesantnih kolaboracija, zvuka, saradnika i duet sa Pablom Vitarom. To će biti novi zvuk za leto gde će eksplodirati sve što smo akumulirali sve ovo vreme i ja sam kao lav u kavezu jer godinama nisam izbacivala novi album i vreme je da ovo bude pravi game changer, da svi drugi odu na jedan dugi godišnji odmor i puste me da radim ono što radim očigledno najbolje – ispričala je Karleuša za Grand News.

S obzirom na to da Jelena ima i slovenačko državljanstvo i da je trebala da predstavlja Sloveniju na Pesmi Evrovizije, ispričala je zbog čega se sve izjalovilo, te je povukla pesmu.

– Bilo je pametno što sam povukla pesmu jer se onda desila ova situacija. Ko zna, moža dogodine budemo radili nešto novo za njihovu Evroviziju. Ja očigledno imam problem da živim i radim u pogrešnoj zemlji, ali srećom ima i drugih zemalja koje prepoznaju svetsku priču. Da je ova pesma išla na Evrosong bio bi šou, zato što je strašna pesma, dvojezična, vrlo komercijalno i top priča – istakla je pevačica.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike